praca dla młodych bez oszustwa

praca dla młodych, bez oszustwa i ofert matrymonialnych, czy istnieje jeszcze coś takiego?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca dla młodych bez oszustwa

popieram juz nie raz mnie oszukano, a juz wypowiedz pracodawcy ze mlodzi ludzie bez doswidczenia sa zbedni, jest poprostu przykra np poszukiwani mlodzi ludzie w wieku 16-19 lat...w 5 letnim doswiadczeniem..coz trzeba bedzie poslac swoje dzieci zamiast do przedszkola do pracy..:::(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca dla młodych bez oszustwa

Bez przesady. Nie ma co liczyć, że 19latek dostanie posadę zastępcy prezesa, ale trzeba próbować. ja zaraz po liceum też się imałem różnych rzeczy i zasuwałem w fastfoodach, roznosiłem ulotki, etc, ale teraz mi to w sumie procentuje. Na 1szym roku zaocznych dostałem pracę w Eniro Polska, a jak pytali o doświadczenie i zacząłem opowiadać to wiedziałem że dostanę tą prace. Teraz firmy głównie szukają ludzi obrotnych i zaradnych z jakimś doświadczeniem, więc siedzenie i narzekanie nic wam raczej nie da :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...