praca na sezon jest opłacalna?

Hej chciałam się zapytać czy może któraś z was pracowała kiedyś sezonowo nad morzem? Interesuje mnie czy opłacalne jest sprzedawanie pamiątem i innych upomninków? Może macie jakieś pomysły co mogłoby się sprzedawać?
Z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca na sezon jest opłacalna?

pewnie gdyby się nie opłacało to takich stoisk z pamiątkami by nie było tyle co jest.. ale jeśli chodzi Ci o otworzenie własnego stoiska to weź pod uwagę, że wydzierżawienie odrobiny miejsca nad samym morzem w sezonie sporo kosztuje:/ ale jak jest dobry pomysł to wszystko się opłaca;) a co najlepiej sprzedawać...hmm..w sezonie nad morzem najlepiej lody i piwo schodzi;)

a niestety na stoisku z pamiątkami nie pracowałam nigdy, jedynie w barach sezonowych, ogródki piwne..i stąd właśnie wiem, że piwo i lody górują:)pozdrawiam

Wg mnie jest opłacalna i dla pracodawcy i dla pracownika. Nie wiem jak nad morzem, bo ja jestem z Warszawy, ale pracowałam w lodziarni Limoni. Sprzedawałam tam lody. Ludzi były po prostu tabuny. Ja zarobiłam nieźle i myślę, że szef też nie narzekał. W tym roku też mam nadzieję tam pracować :-)

tez mnie to ciekawi bo muszę odłożyć trochę

Inne tematy z forum

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...

Adwokat Rozwód Gdansk (4 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?