praca w Danii w magazynie

Witam,
czy ktoś wie coś wiecej na temat tego ogłoszenia, czy to nie jakaś sciema, bo mowią tam, ze trzeba wplacic 300zł, ktore pozniej zwracaja a to jakos dziwnie wyglada
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przyjme-do-pracy-ogl4746600.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w Danii w magazynie

Wał na 200% Nigdzie ze znanych miejsc nie dają wyżywienia i pracy tylko od 7-17, zazwyczaj są to firmy wielozmianowe, a jedzenie we własnym zakresie. Niestety słodko nie ma i na pewno ten adres mai.
100 osób po 300 pln 30k nieźle, nieźle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kolego Robertcie ja przacowałem w danii i jak pracujesz na dużym magazynie itp. to jedzenie masz za ok 200 zł na miesiąc śniadanie i ogólny katering. Więc jak zarabiasz w danii 8000 zł na rekę na miesiąc dodam tylko że na full time to norma, to te 200 zł na katering to są to grosze wręcz prawie nic. I każdy tyle tam zarabia zatrudniony przez vikary lub pracodawcę duńskiego, a zwykłe menele polaki które znają się na wszystkim to z mojego doświadczenia ledwo ciągną 90% z nich. Bo takie menele po otwarciu granic wręcz uwielbiają pracować za 15 do 25 zł na godzine troche po niemiecku troche po rusku no i pongielsku też tu coś powie tam coś pokaże bo inaczej nie umie HA Ha HA ŻENADA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brzmi za pięknie żeby było prawdziwe. Żadnych kosztów wyżywienia, zakwaterowania i dojazdu? Praca od pn-pt 7-17. I jeszcze ta kaucja 300 zł. Przekręt. W normalnej pracy pracodawca nie każe ci płacić za to, że cię zatrudni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakis walek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz samo ogloszenie bylo podejrzane!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...