praca w ING NN

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
czy ktoś ma jakieś doświadczenie w ING NN? jestem umowiona na rozmowe rekrutacyjną i zanim sie na nia wybiore chcialabym wiedziec jakie oni stawiaja warunki, jak traktuja ludzi... i co moge rozumiec przez: sprzedawca produktów finansowych? dziekuje za odpowidzi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w ING NN

z mojego doświadczenia "sprzedawca produktów finansowych" to wciskanie ludziom kart kredytowych. obym sie mylila. trzymam kciuki!

zanim wybierzesz sie na rozmowe kwalifikacyjna odrob prace domowa;-)- wejdz na strone www tejze firmy, i sprawdz jakie uslugi finansowe oferuja, moga to byc nie tylko karty kredytowe, ale takze fundusze emerytalne, lokaty, i kredyty!
moze byc to praca w oddziale, ale rownie dobrze moze byc to praca w terenie. Tak czy inaczej powodzenia na rozmowie. Nawet jesli nie zdecydujesz sie na ta prace, to 'bywanie' na rozmowach kwalifikacyjnych jest dobra lekcja na przyszlosc, oswajasz sie bowiem z tematem;-) pozdrawiam!

lullu najparwdopodobniej jest to praca w terenie czyli sprzedaz produktów po za siedziba firmy.
u nas sie to tez tak nazywa

zgadzam sie z Toba, dlatego też nawet gdy ma to byc nie ciekawa praca, a mam czas wiec warto isc na taka rozmowe, zdobyc nowe doswiadczenie. ja raczej, nie zgodze sie na prace w terenie bo nie tego szukam:-)

Inne tematy z forum

Praca dodatkowa (26 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (58 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...