praca wśrod zwierząt

od dawna marzy mi sie praca wśród zwierzat,może znacie jakieś miejsca gdzie potrzebuja kogoś do pracy?np.hotele,stadniny,fundacje?dzięki z góry za odp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca wśrod zwierząt

PKDT - mogłabyś stworzyć dom tymczasowy dla bezdomnego kota.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brzmi ciekawie,niestety mam dwie kotki i nie sądzę by polubiły kolejnych towarzyszy.no i rodzina może krecić nosem,co innego gdyby mieszkanie było moje:/

wolontariat w schronisku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

proponuję wolontariat w schronisku, pkdt to jak dla mnie osoby przesadnie nakręcony czyli negatywnie ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W szpitalu im.Krzeminskiego na Ul.Lakowej w Gdansku potrzebuja asystenta weterynarii -sami przeszkola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fundacja AnimalPro poszukuje wolontariuszy do pracy przy koniach hipoterapeutycznych. W zamian za pomoc fundacja oferuje bezplatne lekcje nauki konnej, warsztaty z komunikacji ze zwierzetami (pies, kon) oraz warsztaty z rehabilitacji.

Więcej informacji: 502-402-181
http://www.animalpro.pl

Izabela - skąd ta informacja? Nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat :/

mam dla ciebie propozucje pracy w Gdyni, od grudnia. Napisz na prv. 2aniap@wp.pl

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4