prace chałupnicze?

Witam,
ostatnio mam bardzo dużo czasu popłudniami (babcia zabiera mi swoejgo wnusia do siebie) i w sumie z chęcią bym sobie "dorobiła", czy macie moze jakies doświadczenia z pracami chałupniczymi, jakieś składanie długopisów czy adresowanie kopert?
z góry dziekuje za info,
pozdrawiam,
Paula.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prace chałupnicze?

również poproszę o namiary na jakaś pracę:)
ps. Konsultantką Oriflame już jestem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też poprosze

witam czy mogę też dostać namiary na tą pracę bo dość mam już oszustów

Witaj pozwoliłam sobie do ciebie napisać bo jestem konsultantka firmy oriflama, jeśli byś chciała chętnie ci pomogę
paula
pozd.Paulina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam! Mam na imię Agata, jestem ze Słupska i szukam pracy chałupniczej. Proszę pomóż mi pozdrawiam agam@wp.pl

Re: UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!!

ja dzwoniłam kiedys do firmy która się ogłaszała,że ma prace chalupnicza.To było zgrzewanie woreczków gdzies z połódnia.Dodzwoniłam sie do biura i tam właściciel wyjasnił,że musi pobrać zaliczke za zgrzewarke niedużo tej kasy chciał ale nie wysłałam.

Natomiast moja koleżanka z wielodzietnej rodziny z okolic Sobieszewa składała kolektory znanej firmy ale nigdy nie ujawniła siedziby bo bala się może,że dla nich zabraknie roboty.Wiadomo im więcej chetnych tym gorzej.Wiem,że oni tez jeździli sami do firmy po to a to dlatego ze więcej mogli zrobić.Gdyby czekali aż im przywiozą sami to by zrobili sporo mniej.

niestety nikt niema ;/

Jeśli można to też prosiłabym o uczciwe namiary,mam sporo wolnego czasy i aktualnie braki w portfelu...e-mail to Jola0505@interia.pl

Witam mogę wam podpowiedzieć jedną firme która może was zatrudnić przy składaniu bryloczków ale nie wiem czy jest jeszcze zapotrzebowanie.Wygląda to tak dostaje się kilka worków bryloczków plus karton kółeczek metalowych i papierków.Dostaje się też wage i zgrzewarke.Praca jest na umowe można dorobić jakieś 600-1000 złoty zależy ile jestescie wstanie zrobic.Minus jest taki że raz w tygodniu trzeba zawiezc bryloczki osobiscie do siedziby i odebrać nowe.Nie wiem czy aktualnie tam potrzebują ale można podpytać.Firma Wistplast znajduje się w Gdyni koło domu towarowego eg.Pracowałem tam 3 lata i zrezygnowałem bo zacząłem wyjeżdzać.Nie mam numeru telefonu ale ci co mieszkają w gdyni wiedzą gdzie jest dom eg i koło niego są domki i tam znajduje się ta firma jest szyld można podpytać pozdrawiam..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktos ma jakies namiary

ja tez serdecznie proszę info: famina2626@wp.pl

czy są jeszcze jakies namiary na prace ??

i ja rowniez chetnie sie zalapie do takiej pracy.poprosilabym info na mail czarna1735@wp.pl z gory serdecznie dziekuje;] pozdrawiam

Dzień dobry,!
mogłabym prosić o pomoc w znalęzieniu pracy chalupniczej ,próbowałam już chyba wszystkiego i nic właśnie tak jak w pani przypadku sami oszuści . Nie zależy mi na wielkich kosztach ,może byc ta sama dziedzina pracy w której pani pracuje .Zależy mi tylko na jakiej kolwiek pracy jeśli miała by pani możliwość to bardzo, bardzo proszę o pomoc.

Z góry dziękuję za uwagę

Dziewczyny czy macie jakieś namiary na prawdziwą pracę chałupniczą?była bym wdzięwczna za informacje dolores124@wp.pl

To jeszcze nic ja zapłaciłam 90 za te pieprzone długopisy i przysłali mi pismo ze sama musze le sprzedać

WITAM!
bardzo prosze o Pani maila,pozdrawiam serdecznie
aga2516@wp.pl

osobiście dorabiam w ori i jestem zadowolona, mam na swoje kosmetyki nie obciążając domowego budżetu. ostatnio córka zaczęła przynosić zamówienia i ma własną kasę

Zarabiaj przez internet!! sprawdzona sam wyplacalem kase!!!

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=pyziq

jeśli to zajęcie jest nadal aktualne proszę o namiary kacperkudelczyn@wp.pl

Inne tematy z forum

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...