pracownia fryzjerska

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoras z forumek tam byla?zaklad miesci sie na ulicy Hynka (blisko SKMki Zaspa). Nie chodzi mi tylko o fryzure slubna ale ogolnie o pasemka i strzyzenie itd. A jesli nie tam to czy ktos moze polecic dobra fryzjerke?? taka co jest w stanie sama zaproponowac fajne strzyzenie a nie na wejsciu sie mnie spyta jak ma mi wlosy obciac...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pracownia fryzjerska

Dla mnie dobra fryzjerka to sie własnie pyta jak ma mnie obciąć,,,,,,,,,,ale przede wszystkim gdy słucha!!!!!!!!!!!!!!!!!

chodzilo mi o to zeby fryzjerka wykazala inicjatywe ze ma dla mnie taki a taki pomysl, w koncu to fryzjerka ma w tym kierunku wyksztalcenie a nie klient

wiem o co ci chodziło,,,,,,,,,,Fryzjerka powinna miec zmysł artystyczny i umieć doradzić
Ale często sie zdarza,że klientka wie jaką chce fryzurę,mam tu na mysli nawet zwykłe podcięcie ,a wychodzi z zupełnie czyms innym.
Ze zwykłego podcięcia 2 cm robi sie10 ...................

no i wlasnie dlatego szukam kogos fajnego kto umie dobrac fryzure :) doradzic jakich kosmetykow uzywac itd. Niestety jeszcze na taka osobe nie trafilam :/

heeeeeeeeee ja tez nie

to moge wam polecic bardzo fajna babke jestem z niej bardzo zadowolona i chodze do niej juz od 4lat :) zaklad ma w sopocie,pracuje na bardzo dobrych kosmetykach i wystarczy ze spojrzy na ciebie a juz wie w czym ci jest dobrze oczywiscie mozecie podsunac jej mniej wiecej co chcecie a ona wam doradzi czy tak bedzie dobrze jest bardzo dobra dlatego trzeba sie z nia wczesniej umawiac bo ma mnustwo klientek-telefon to 058 551-34-98 a na imie ma p.Mariola-adres to Grunwaldzka ale nie pamietam ile zreszta jak zadzwonisz to sie dowiesz-WARTO POLECAM :)

Ja polecam p.Karoline.Jej zaklad miesci sie na al.Jana Pawla II na Zaspie w Hali Targowej na pasie startowym(byly Komm und Kauf).Potrafi dobrac fryzure i doradzic.Tylko tam sa 2 zaklady fryzjerskie a ten miesci sie na przeciwko Zakladu Krawieckiego.Wejscie od ul.Meissnera.Szczerze polecam!!!

dziekuje bardzo za informacje napewno skorzystam:)

A w Gdansku Głównym ,ktos może taką dobrą fryzjerkę polecic?

Pracowni fryzjerskiej nie ma juz na Hynka na zaspie, jest przeniesiona do wrzeszca i oprócz p. Sylwi, która jest super fryzjerka jest tam jeszce nowy fajny pan, który tez całkiem niezle scina, to moje zdanie, korzystam z ich usług od dłuzdszego czasu

Julka a gdzie dokladnie we wrzeszczu jest teraz ta pracownia?

chodzi wam o pracownie fryzjerską Bogna???
Ja chodze do nich w Gdańsku Głównym na Garncarską i jestem bardzo zadowolnona z Pani Izy!!

na kartuskiej jest salon dalia. ja chodze do Małgosi ale wszystkie co chwile się szkola i znają na fachu w tego co widze:)

http://www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=15639&akcja=wyniki

znalazłam coś takiego ,może sprosta Twoim oczekiwaniom.
Recenzje są bardzo dobre.

http://www.en-vogue.pl/

Pracownia znajduje się we Wrzeszczu na ulicy Topolowej i również bardzo polecam.

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...