prezent dla 2 latki która niczym długo się nie bawi może odtwarzacz CD?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
dziewczyny potrzebuję inspiracji co kupić córce na 2 urodziny ? ma lalki z wózkiem, naczynka plastikowe, klocki drewniane, konia na biegunach, puzzle, memory, pełno pluszaków i książeczek, rowerek z 3 kołami generalnie mało skupia się na zabawie trzeba z nią posiedzieć nie mam pomysłu w końcu zaczęłam zastanawiać się nad odtwarzaczem CD z radiem i jakieś piosenki typu przeboje mini mini czy kołysanki mała lubi tańczyć macie jakieś pomysły??? może podpowiecie coś ze swojego doświadczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: prezent dla 2 latki która niczym długo się nie bawi może odtwarzacz CD?

Jak lubi tańczyć to może taką matę do tańczenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wydaje mi się, że na matę jest za mała
skoro ma naczynia, to może kuchnię? u nas robi furorę :) starsza dostała na 2 urodziny właśnie i ciągle się nią bawi, teraz już obie kucharzą :)

kuchnie też ma:/ zaczęłam się zastanawiać nad zabawkami interaktywnymi, pianinkiem typu keybord

a myslicie że ten odtwarzacz to zły pomysł, że jest jeszcze za mała? myślałam o takim w stylu hello kitty, jakikmś specjalni dla małych dziewczynek coś tego typu
http://www.stocklots.com.pl/BOOMBOX_DLA_DZIECI_KSIEZNICZKA_CHARLOTTE-172.html

a ciastolinę ma ??? 2-latka naprwadę trudno zając na dłuzej a już o samodzielnej zabawie dłuzej niz 10-15 min to przeważnie można pomarzyć niestety ..

no właśnie zgadzam się że trudno zająć stąd pomysł z radiem żeby miała jak słuchać piosenek które lubi i bajek tylko nie wiem czy za mała jeszcze nie jest

a domek dla lalek? jakieś ludziki typu litlle people? moja się bawi codziennie i to juz od dłuższego czasu (mamy domek little people, autobus, samolot, stację kolejową) - to jej ukochane zabawki.

ma laleczkę z łożeczkiem, szafa z ubraniami itp.

Pewnie cokolwiek bys nie kupiła to zaraz się znudzi mam w domu 2 latka i zabawki są na chwilę i myślę ze na ten boombox jest jeszcze czas ,ale cos tym stylu może http://allegro.pl/odtwarzacz-kasetowy-magnetofon-karaoke-dla-dzieci-i3047559064.html

stokrotka moja też ma łóżeczko dla lalek i inne akcesoria, ale ludziki są bezkonkurencyjne.
i jeszcze skoczek jest super
http://allegro.pl/skoczek-tootiny-krowka-z-pompka-tootiny-6-kolorow-i2986679599.html

Odtwarzacz CD to raczej nie odpowiedni prezent dla 2 latki. Może jakąś lalkę po prostu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja córka też nie potrafi się niczym długo zająć i jedyny ostatnio trafiony prezent to tablica taka duża do rysowania mazakami (z drugiej strony do kredy ale tej opcji jej jeszcze nie pokazywaliśmy). Jedynie tą zabawką długo potrafi się zająć.

Kiedy mam problem co kupić takiemu smykowi na prezent to zaglądam na http://www.etruskawka.pl i tam wyszukuję jakiejś zabawki edukacyjnej. Takie rzeczy sprawdzają się zawsze, nie można nie trafić z tego typu rzeczami;)

Inne tematy z forum

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...