prezent

Niedługo,osiemnaste urodziny mojej chrześnicy.Mam problem z wybraniem prezentu nic nie przychodzi do głowy.Nie jestem zwolenniczką dawania pieniędzy- proszę pomóżcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prezent

kup jej coś z biżuterii.

Dziewczyna wchodzi w dorosłe życie, więc może jakiś atrybut kobiecy? Torebka, elegancki damski portfel lub jakiś inny dodatek z eleganckiej galanterii skórzanej?

może wybierz się z nią na zakupy i poproś aby coś sobie wybrała - podaj jej mniej więcej ile chcesz wydać - i zaznacz że chcesz aby miała to na pamiątkę od Ciebie - a może o czymś marzy i Ci po prostu podpowie

Rower, albo zegarek z cyferblatem. To chyba najlepsze prezenty.

biżuteria

niedawno miałam 18nastkę :P
od chrzestnej dostałam złoty łańcuszek, na początku wydawał mi się kiepskim i babcinym prezentem, jednak od roku nie rozstaje się z nim, czuję się bardziej wyjątkowa od masy dziewczyn w plastikowej biżulerii, tak samo zegarek od mamay, zgrabny delikatny :)
natomiast od koleżanek dostałam prześliczną pościel i taki stojaczek-dziewczynę na biżuterię. dostałam też ogromnego miśka :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez skończyłam niedawno 18 dostałam zloty łańcuszek i 200 zloty nie było jakichś szalów typu o prawko jazdy samochód czy coś takiego nie. delikatny i drobny łańcuszek ze złota i jestem z tego zadowolona bo wujek dal mi znać ze jestem dla niego ważna pamięta o mnie ale mnie nie rozpieszcza ;]
zawsze taki był w stosunku do mnie i za to mu dziękuje bo wyrosłam na normalna dziewczynę a nie na jakiegoś plastika który wyciąga od rodziny kasę przy każdej okazji

moj chrzesniak dostal od nas wieczne pióro na pamiatke, 2 ksiazki przydatne do nauki j.angielskiego (ten prezent nam zasugerowano), bombonierke, 18 lizakow wbitych w takie ratanowe kolko i szmpana z wielka kokarda (i datek pieniezny do prawa jazdy).
Myslalam jeszcze o zegarku ale ciezko trafic w gust.

Inne tematy z forum

Dobry szampon na łupież (47 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Kobieca pielęgnacja (8 odpowiedzi)

Widzę, że wiele kobiet uczęszcza na comiesięczne lub dwutygodniowe wizyty u paznokci, rzęs, brwi,...

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...