Fajny klub z ciekawymi zajęciami (1) Przeczytałam poprzednią ocenę i.. jakże wiele się zmieniło! Począwszy od... Gosia Nie polecam (1) Byłam na zajęciach raz, nie powiem pozytywnie się zaskoczyłam i treningiem i... Kasia Radość, energia, entuzjazm!!!! (2) To miejsce gdzie czuje się pozytywną energię. Panie zawsze z uśmiechem witają... zadowolona klientka
Przyjazne miejsce (1) Chodziłam za zajęcia z salsy ale ze względu na to, że mój tryb życia nie... KamiKasia Co za ceny !!!! (1) Bylam raz, nie pojdę nigdy więcej. Ceny kompletnie nie adekwatna do oferty. monika Super :) (1) Jestem stałą klientką. Przyjemny klub, dobre wyposażenie (maty, gumy, piłki,... musztarda Kompetentna,przyjazna obsługa,doskonała strefa relaksu i ćwiczeń,także dla matek z dziećmi (1) Wg mnie jest to jedna z najlepszych w Gdańsku,a może nawet w Trójmieście... Joanna Sz. bardzo wiele do poprawy (5) Chodzę na jogę, pod warunkiem, że nie mam szansy iść w danym dniu do innego,... kobieta polecam (1) Od przeszło dwóch lat przychodzę do klubu. Od roku uczestniczę w lekcjach... Agnieszka J. A. - opinia (1) Obsługa super, fajne dziewczyny. Zajęcia prowadzone przez Panią Anię H.... A. relaks i odpoczynek w miłej atmosferze (1) polecam gorąco wszystkim, którzy chcą się zrelaksowa, zadbac o swoje ciało.... b. doskonałe miejsce dla relaksu ducha i wysiłku ciała (1) Jestem stałą klientką klubu od momentu jego powstania i z czystym sumieniem... kasia Zajęcia fittnes (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć - przede wszystkim dlatego, że jest... Igrek salsa (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć Salsy- sama przyjemność! dobra muzyka,... Magdalena fatalnie (1) Wystawienie faktury VAT to dla Właścicielki tego Klubu wyczyn na miarę... niunia