prosze o opinie na temat sofy:)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49830011 czy ktoras z Was ma taką sofe i czy ja polecacie ,bo chce zmienic łozko i bardzo mi sie podobaja te sofy a moj mąz nie jest pewny co do tych sof:) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prosze o opinie na temat sofy:)

Mamy 2 takie sofki w domku nad morzem. Są używane czesto-turyści- i teraz to będzie ich 2gi sezon.Narazie zażaleń nie ma, nie są duże, aletakie na 2 osoby.
Ja osobiście mogłabym spać na nich, ale przez weekend, pożniej sobie tego nie wyobrażam-za małe, przyzwyczajenie, nie mają schowka na pościel, takie są troszke właśnie "turystyczne".
Jednakze fajne jest to, ze pokrowce można prać, szybko sie rozkładają i składają, młodziezowe bardziej.
Za tą cenę, warte nawet 2 sezonów, czy kilku lat w domu dla młodego małżeństwa.

hej
mam taka w domku- ale to spanko dla gosci.
generralnie jest ok, choc pranie poktowca w pralni to koszt 150 PLN ( pralnia szop pracz na ul. Slowackiego) bo pokrowiec do pralki sie nie zmiesci. Mechanizm u nas sie popsul po moze 25 razach - nie mam zdrowia walczyc z reklamacja, byc moze trafilismy feralny egzemplarz.
Na maly pokoik tez sie nie nadaje- bo jest duza i kiepsko sie prezentuje.
Podsumowujac- jesli nie stac was na cos lepszego, i nie mozecie sobie pozwolic na duze malzenskie lozko to czemu nie.

jak macie miejsce to w abrze sa całe komplety w granicach 1 tys zł - duza szafa przesuwana- 3 drzwiowa, łoże małżeńskie, dwie nocne szafeczki za to wszystko 1 tys. zł . Z dwa lata temu brała ten komplet maja mama i była zadowolona, ok . roku temu my wzielismy ten sam. na poczatku dokupilismy gabke za 80 zł, teraz juz mamy wygodny materacyk. same łóżka tez dostaniecie w granicach 500-600 zł.

moge ci polecic ale rogówke , sama niedawno kupowałam i jest świetna i naprawdę wygodna do spania ........ tylko dość spora
mogę ci przesłac zdjęcia i sprawdzić jak się nazywał sklep ( koło IKEA) - my jesteśmy bardzo z niej zadwoleni :-)

ja mam taką ale z najdrozszym materacem i jest odpukać świetna. pokrycie mam brązowe takie dość grube. nie pralam i prać narazie nie zamierzam.jak mi sie mocno zabrudzi to kupie nowe pokrycie w innym kolorze

nie mam domu tylko mieszkanie i ogromne łoze małzeńskie nie wchodzi w gre

ja tez nie mam miejsca na łoze małżenskie a ta sofa jest dosc szeroka a ja nielubie wąskich łózek ma rogowke ale sie juz psuje i musze cos kupic ale jeszcze sie zastanowie nad ta sofą ,dziekuje za opinie :)

rybalon1 to jak mozesz to daj linka albo przeslij mi na meila karolinas53@wp.pl to zobacze ta rogowke z gory dziekuje

mam ta sofe. jest super wygodna do spania jak i siedzenia w dzien. duzo miejsca po rozlozeniu i nie wypacza sie jak rogówki od siedzenia. mamy ja 4 lata

karla , wyslałam ci zdjęcia rogówki - zerknij do poczty :-)

Inne tematy z forum

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...