proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Bardzo proszę o opinie dotyczące sukni Demetrios, model 4195.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: proszę o opinie

hej:)

mnie sie super podoba, bo moja sukienka jest bardzo podbna:)
tyle, ze cala biala i marszczenia sa juz na calym gorsecie, ale ma praktycznie identyczny kroj i tren:)
wiec Twoja musi mi sie podbac:)

pozdr
kasia

mi sie podoba-zreszta wiekszosc sukienek Demetrios mi sie zawsze podobala ale dopoki widzialam je na modelakach!! bo widzialam juz kilka dziewczym w sukienkach z tej firmy i powiem szczerze ze juz mi sie nie podobaly-nie wiem czemu.napewno jak ja przymierzysz to bedziesz wiedziala czy to ta:)

Bylam zakochana w tej sukni... poki jej nie przymierzylam...
Na zywo nie wyglada tak olsniewajaco.
Pozdrawiam

Mnie sie nie podoba - za ciezki styl i ogolnie widzialam lepsze.

Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Czekam aż sprowadzą mi ten model do przymiarki. Mierzyłam już 4189
image

i było super ale w promocji nie mają mego rozmiaru. Szkoda bo byłam zdecydowana.
Natomiast w omawianym modelu niepokoją mnie trochę te ciemniejsze lampasy. Zastanawiam się czy na żywo nie psują efektu.
Z sukniami tak bywa, że w katalogu mogą wyglądać imponująco a w rzeczywistości kiepsko i odwrotnie.

mierzyłam Demetrios, model 4195 i jest śliczna szczególnie tył, jednak faktycznie po założeniu trochę traci na uroku ja wyglądaółam w niej po prostu staro <:) alr tył sukienki jest imponujący w końcu większośc gości widzi Cię w tyłu w kościele ;) wydaje się, że ta druga jest taka lżejsza i mi się bardziej podoba... a tak na serio to wszystko wychodzi jak się nałozy sukienkę bo na zdjęciu to mi się wiele rzeczy podobało a potem rzeczywistośc była rozczarowująca ;)

Tę drugą sukienkę po raz pierwszy zobaczyłam w salonie. Dopiero później na zdjęciu katalogowym. Na fotce wygląda dość zwiewnie i skromnie. W praktyce to dość ciężki materiał, który nie ma aż tak długiego gorsetu (rozszerza się szybciej, tzn. wyżej niż na modelce). Tył ma również bardzo imponujący, z podpinanym trenem. Polecam dziewczynom ten model bo w LF jest w promocji za 1900zł w rozmiarze 36 ew 38. Ja się nie mogłam zapiąć :( bo mam pupę za dużą więc pani stała sobie za mną i przytrzymywała a ja podziwiałam przód ;)

Jeszcze raz dziękuję za tak szybkie odpowiedzi. Z niecierpliwością czekam na przymiarkę.

Bardzo ładna. Ile kosztuje? Nawet ładnie diadem wygląda

ja osobiscie musze sie przynac, ze to nie byl model sukienki moich marzen... podobaly mi sie zupelnie, ale to zupelnie inne:)
a ten kroj okazal sie dla mnie idealny:)
najpierw ambitnie przymierzalam moje wymysly i wygladalam tak, ze az sie balam wychodzic z przymiezalni, a kiedy pani zaproponowalo mi ten kroj to wogole nie chcialam probowac.
takze rada jest jedna - przymierzac i jeszcze raz przymierzac - a jak juz bedziesz miala na sobie ta wlasciwa to nie bedziesz miala ani cienia watpliwosci i wszyscy do okola rowniez!!!

pozdr
kasia

sukienusie wszystkie sa sliczne. kazda ma cos w sobie i kazde pannie mlodej podoba sie cos innego . a najwazniejsze to zebysmy kobietki byly zadowolone. pozdrowionka.