proszę o polecenie mi solidnej, sprawdzonej firmy budowlanej z gdyni

Witam,
mam już wszystkie pozwolenia na budowe wraz z przyłączami. Poszukuję sprawdzonej firmy budowlanej. Proszę o opinie od osób, które są zadowolone z budowy własnego domu i polecenie mi firmy, z którą współpracowała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: proszę o polecenie mi solidnej, sprawdzonej firmy budowlanej z gdyni

Moge polecic znana mi osobiscie firme o to namiary do strony na ktorej dowie sie pani wszystkiego lacznie z kontaktem
www.mejka.pl
pozdrawiam

moge polecic firme p .Piotra 0691966913

a budowała pani z p. Piotrem?
jeżeli tak, to czy ewentualnie można obejrzeć dom?

HEJKA,
Mój tato prowadzi firmę budowlaną "Leader-Bud" i mogę ich z całą pewnością polecić, obecnie stawiają domy od podstaw na Suchym Dworze, więc jakby co to można sobie zobaczyć :-)
Proponuję zadzwonić i najlepiej samemu porozmawiać, numer telefonu to: 516 873 950 albo 728 497 899. Polecam :-)

jeśli aktualne to ja polecam firmę z Rumi, ale dojeżdżają tam gdzie potrzeba :) było niedrogo, fachowo i z całej współpracy jesteśmy bardzo zadowoleni, stawiali nam dom tradycyjny (choć duży) z pustaków; zainteresowanym namiary podam mailowo

Firma remontowo-wykończeniowa DEKOR przyjmie zlecenia budowlane.Oferujemy duży zakres umiejętności i fachowość.W razie pytań prosimy dzwonić 602763042

Oferujemy ciekawe pomysły związane z remontem, solidną czystą prace, duże doświadczenie.Pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? (6 odpowiedzi)

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? Myślę o kupnie mieszkania w Morska Park w Gdyni, który...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Dom modułowy (12 odpowiedzi)

Ostatnio zainteresował mnie temat domów modułowych. Podobno domek ok 60-70m można mieć już za 250...