A nie ma na opakowaniu, kopercie, kartonie, ulotce żadnej nazwy i adresu?
Sprawdź.
"Ja maszynki nie dostałam, ale za to przyszły po 2 miesiącach wkłady. Zadzwoniłam na infolinię tel. 22 203 73 14, Pan powiedział że jak maszynka nie doszła to mogą wysłać drugą :), a wkłady mogę odesłać na adres warszawski: Westerfield Int. AG ul. Elektoralna 12a, 00-139 Warszawa, Centrum Obsługi Klienta."
"też przysłali mi te maszynki, na szczęście ich nie otworzyłam,
wysłałam im maila z rezygnacją: "Oświadczam, że zgodnie z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz.U nr 22, poz. 271 z późn. zm.) odstępuję od umowy zawartej w dniu ........ Jednocześnie informuję, że rezygnuję ze wszystkich produktów Państwa firmy oraz przedmiot umowy wydam oddzielną przesyłką na adres Państwa siedziby.
Proszę również o usunięcie moich danych osobowych z systemu informatycznego Państwa firmy.
Proszę o potwierdzenie przyjęcia rezygnacji. "
odesłałam im te maszynki na ten adres: PO Box 205, 6670 AE Zetten, The Netherlands wraz z rezygnacją (po polsku) i na adres polski również wysłałam rezygnację tylko dopisałam że odesłałam im te maszynki na adres holenderski, i dziś dostałam maila od nich: "Witamy Serdecznie
Informujemy, że Pani rezygnacja została odnotowana z dniem 2012.11.14 i nie będą do Pani kierowane kolejne przesyłki z produktami naszej firmy.
Dziękujemy za udaną współpracę.
Z Wyrazami Szacunku
Zespół Westerfield"
mam nadzieję, że nic mi już nie wyślą..
i oczywiście listy wysłałam poleconym z potwierdzeniem odbioru (zapłaciłam ok20zł:/) jak na razie dostałam potwierdzenie odbioru listu wysłanego do biura obsługi w Polsce.."
"Oświadczam, że zgodnie z art,7 ust,1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U.nr 2, poz. 271 z późn. zm.) odstępuję od umowy zawartej dnia DD.MM.RRRR, telefonicznie pod numerem telefony XXX XXX XXX w MIEJSCOWOŚĆ.
Jednocześnie informuję, że rezygnuję ze wszystkich produktów Państwa firmy.
Proszę również o usunięcie moich danych osobowych z systemu informatycznego Państwa firmy.
Proszę o pisemne potwierdzenie przyjęcia rezygnacji
z poważaniem
Jan kowalski
adres
Westerfield Int. AG
PO Box 205, 6670 AE Zetten
Holandia
tel do biura w warszawie (chyba)
22 203 73 14
od 9.20 do 16.30
przygotuj nr faktury nr klienta "
Z forum.