prosze o pomoc chodzi o "darmowe" maszynki

co to za firma po box65 1620 AB Horn Nederlands ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prosze o pomoc chodzi o

muszę je odesłac i rezygnację ale nie wiem co to za firma

Nie wiesz gdzie zamawiałaś?

Wystarczyło wpisać w google: http://www.google.pl/search?site=&source=hp&ei=zxHMUt3eBKGxywPKjoGoCA&q=po+box65+1620+AB+Horn+Nederlands+&oq=po+box65+1620+AB+Horn+Nederlands+&gs_l=mobile-gws-hp.3..30i10.7748.41204.0.43148.235.67.3.11.11.22.763.7805.16j17j7j5j0j1j1.47.0....0...1c.1j2.32.mobile-gws-hp..200.35.3767.vY-nvk2OcHk

Agusia zamawiała moja mama bo ja zakręcili chyba specjalnie znajduja numery do starszych osób i nakręcaja je
i juz wpisywałam to w googlach i przeczytałam wszystkie fora ale tam podają różne firmy z tego co doczytałam to westerfield ale nie jestem pewna

czy ktoś miał do czynienie z firmą westerfield? i czy to jest do nich adres? czy tam się odsyła maszynki?

A nie ma na opakowaniu, kopercie, kartonie, ulotce żadnej nazwy i adresu?

Sprawdź.
"Ja maszynki nie dostałam, ale za to przyszły po 2 miesiącach wkłady. Zadzwoniłam na infolinię tel. 22 203 73 14, Pan powiedział że jak maszynka nie doszła to mogą wysłać drugą :), a wkłady mogę odesłać na adres warszawski: Westerfield Int. AG ul. Elektoralna 12a, 00-139 Warszawa, Centrum Obsługi Klienta."

"też przysłali mi te maszynki, na szczęście ich nie otworzyłam,
wysłałam im maila z rezygnacją: "Oświadczam, że zgodnie z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz.U nr 22, poz. 271 z późn. zm.) odstępuję od umowy zawartej w dniu ........ Jednocześnie informuję, że rezygnuję ze wszystkich produktów Państwa firmy oraz przedmiot umowy wydam oddzielną przesyłką na adres Państwa siedziby.
Proszę również o usunięcie moich danych osobowych z systemu informatycznego Państwa firmy.
Proszę o potwierdzenie przyjęcia rezygnacji. "

odesłałam im te maszynki na ten adres: PO Box 205, 6670 AE Zetten, The Netherlands wraz z rezygnacją (po polsku) i na adres polski również wysłałam rezygnację tylko dopisałam że odesłałam im te maszynki na adres holenderski, i dziś dostałam maila od nich: "Witamy Serdecznie

Informujemy, że Pani rezygnacja została odnotowana z dniem 2012.11.14 i nie będą do Pani kierowane kolejne przesyłki z produktami naszej firmy.

Dziękujemy za udaną współpracę.

Z Wyrazami Szacunku
Zespół Westerfield"

mam nadzieję, że nic mi już nie wyślą..

i oczywiście listy wysłałam poleconym z potwierdzeniem odbioru (zapłaciłam ok20zł:/) jak na razie dostałam potwierdzenie odbioru listu wysłanego do biura obsługi w Polsce.."

"Oświadczam, że zgodnie z art,7 ust,1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U.nr 2, poz. 271 z późn. zm.) odstępuję od umowy zawartej dnia DD.MM.RRRR, telefonicznie pod numerem telefony XXX XXX XXX w MIEJSCOWOŚĆ.
Jednocześnie informuję, że rezygnuję ze wszystkich produktów Państwa firmy.
Proszę również o usunięcie moich danych osobowych z systemu informatycznego Państwa firmy.

Proszę o pisemne potwierdzenie przyjęcia rezygnacji

z poważaniem
Jan kowalski

adres
Westerfield Int. AG
PO Box 205, 6670 AE Zetten
Holandia

tel do biura w warszawie (chyba)
22 203 73 14
od 9.20 do 16.30

przygotuj nr faktury nr klienta "

Z forum. http://www.dobramama.pl/pokaz/308346/Maszynka_do_golenia_good_shave/20

Proszę o pomoc chodzi o ten sam problem

Na forum jes juz watek o tym, naciagacze i tyle

właśnie na kopercie jest inny adres, więc nie wiem czy to ta sama firma bo jak odeślę do innej to będzie większy kłopot

na forum jest watek o firmie courlux podobnie działającej i też myślałam że to oni, nawet wysłałam do nich rezygnację jeszcze przed przyjsciem maszynek, jednak okazało sie że to nie oni i maszynki właśnie przyszły
mama niestety nie umiała zapamiętac angielskiej nazwy firmy

Mąż mi teraz mówi, że do teścia przychodziły maszynki Flexifront czy jakoś tak. Żeby zrezygnować trzeba było zalogować się na ich stronie - login był gdzieś na fakturze, nie pamięta jak z hasłem. W każdym razie potrzebny nr klienta, po zalogowaniu była gdzieś opcja rezygnacji.

http://flexifront.com/pl/flexifront/

dzięki ale to inna firma
chyba westerfield słyszał ktos?

http://www.konsument.gov.pl/pl/news/565/100/Skargi-dotyczace-praktyk-szwajcarskiej-firmy-Westerfield-International-AG.html

Ich regulamin. http://goodshave.pl/regulamin.html

I namiary na biuro obsługi klienta http://goodshave.pl

Dziekuje bardzo Agusia, ten artykul mnie troszkę podłamał, nadal szukam czy adres: PO box 65 1620 AB Hoorn The Netherlands nalezy do firmy Westerfield bo taki jest na pudelku, a oni w regulaminie podają inny chociaż trochę podobny też w Holandii

AgusiaGda dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie i pomoc, fajnie, że jest ktoś taki to chce drugiemu pomóc bezinteresownie. Ja wreszcie się wszystkiego dowiedziałam, więc napiszę tu, bo może się komus innemu przydac. Jest to firma wester... mają dwa adresy w Holandii, jeden jest na przesyłce (ten w poście wyżej) a na drugi wg regulaminu trzeba odsyłac przesyłki. Jednak po długim szukaniu znalazłam telefon do nich (inny niż na ich stronie, bo tego nie odbierają) i dowiedziałam się, że można odsyłac na adres warszawski. A tel który odbieraja (po długim odsłuchaniu melodyjek) to 22 430 99 99. Mam nadzieję, że po odesłaniu nie będą męczyc juz mojej mamy żadnymi przesyłkami.

Nie ma sprawy ;) Cieszę się, że udało Ci się to odkręcić ;)

Ja ciągle walczę z moją niereformowalną Mamą żeby goniła wszelkich "wydzwaniaczy" z mega super hiper wyjątkowymi ofertami, zaproszeniami, badaniami itd. ;) I wiecznie powtarzam, że ma pytać skąd mają dane osobowe i żądać wycofania ich z bazy. Ale jak grochem o ścianę :/

he he u mojej to pierwszy i mam nadzieję ostatni raz :)

mój tata z nimi walczy ,jak odesłał im maszynki to i tak przysłali ponaglenie do zapłaty,pisał im też taką rezygnację to jak narazie nie dostał następnych maszynek.

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.