prosze o pomoc co można zobaczyć w zakopanym lub okolicach w lutym z 3 letnim dzieckiem

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam

wybieramy sie w lutym na parę dni do zakopanego, z racji tego ze jedziemy z 3 latka nie wiem gdzie możemy sie udać dalekie wędrówki odpadają myślałam o wjeżdzie na Kasprowy Wierch , Gubałówkę
dolinę Kościeliska a co można jeszcze-dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prosze o pomoc co można zobaczyć w zakopanym lub okolicach w lutym z 3 letnim dzieckiem

Zajedz koniecznie do kopalni soli w Bochni, super jest, 3 latek nie bedzie sie nudzil

Re: prosze o pomoc co można zobaczyć w zakopanym lub okolicach w lutym z 3 letnim dzieckiem

na pewno zobaczcie skocznię narciarską, dolinę chochołowską, kościeliską, jak będziecie chcieli to możecie iść do aquaparku albo pojechać sobie do Popradu i tam wygrzać się i popływać, no i zwiedzić conieco ;)

Mozna wybrac sie nad morskie oko. Trasa moze nie krotka ale idzie sie prosta, seroka droga. Mozna podjechac bryczka.

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...