proszę o pomoc

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
koleżanki znacie mnie, ale specjalnie zmieniłam nick,ponieważ mój problem jest wstydliwy, ale nie będę o nim pisała.potrzebuję namiarów na dobrego seksuologa, znalazłam kilka adresów na portalu trójmiasto ale chciałabym abyście kogoś poleciły kto może pomóc,może znacie jakiegoś godnego polecenia,albo słyszałyście o kimś znającym się na rzeczy. Liczę na was
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: proszę o pomoc

No ja niestety nie pomogę. Kompletnie nie wiem... Mam nadzieję, ze ktoś jednak Ci pomoże :) Naszej tajemniczej koleżance...
Trzymaj się!

wiem że Katarzyna Bojarska jest seksuologiem, nigdy nie korzystałam z jej usług, ale wiem że wykłada ten przedmiot na UG więc chyba mogę ja polecić

No co Ty, Renkloda... Bojarska jest straszna. Właściwie specjalizuje się w homoseksualiźmie, a na temat reszty ma tylko podręcznikowe wiadomości. W dodatku z tych najbardziej sztampowych poradników korzysta... Praktyki nie ma, terapeutą nie jest... Cały ból polega na tym, że w Gdańsku NIE MA seksuologa naprawdę godnego polecenia. To już chyba Pastwa była najlepsza...

Pati, naświetl trochę problem - chciałabym choć odrobinę się zorientować, czy szukać dla Ciebie lekarza, czy psychologa. Może być na maila.

nigdy u niej nie byłam, więc pewnie masz rację.
Ale wiem ze Bojarska jako seksuolog przyjmuje w prywatnej przychodni zdaje się że w Polmedzie

Miałam z nią zajęcia... Uwierz, jest fatalna. Tak żałosna, że aż budzi sympatię... I przynajmniej dwa lata temu cała jej wiedza opierała się na Imielińskim. Zero myślenia, jakieś durne formułki...

ja też nie pomogę, ale życzę powodzenia

Niestety nie mogę pomóc... Natomiast mam prośbę - kiedy już znajdziesz, daj znać i podziel się, ok? Może komuś się w przyszłości przyda...
Powodzenia i pozdrawiam.

dziękuję wszystkim za dobre chęci, niestety nikogo jeszcze nie znalazłam, nikt nie zna, nikt nie był,ale nie poddaje się.Agatha,jak odnajdę siły żeby pisać, to prześlę maila.dziękuję i czekam, może ktoś jeszcze się odezwie

Pati, trzymaj się! To, że prawie nikt nie chodzi w Polsce do seksuologa, nie oznacza, że jesteś sama z takim problemem. Wiele jest osób, którym przydałaby się pomoc specjalisty, tylko się bardzo wstydzą i zostają z kłopotami sami, a takie problemy mają to do siebie, że zwykle - nieleczone z czasem rosną.

Inne tematy z forum

Cukrzyca ciążowa - pytanie (37 odpowiedzi)

moja cukrzyca ciążowa jest bardzo dziwna :) po glukozie 75g mój wynik po 2h wynosił 154, na czczo...

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (62 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

ile potrafi wasze dziecko? 3 latka... (19 odpowiedzi)

Nasz Filip we wrzesniu skonczy 3 latka. Ale jego rowiesnicy w lipca i sierpnia potrafia duzo...