prywatny żłobek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam wszystkie mamy potrzebuje pomocy czy ktoś ma namiary do prywatnego żłobka na terenie przymorza lub okolic bardzo proszę o pomoc może ktoś posyła lub posyłał swoją pociechę do takiego żłobka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prywatny żłobek

http://www.przedszkole-agatka.com.pl/
To chyba taka jedyna placówka, ale o tym czy posyłać tam dziecko czy nie była ostatnio ostra dyskusja na forum i nie wiem jak się skończyła

ja polecam żlobek, do którego chodzi moj syn. tu masz namiary http://klubwesolegosmyka.pl/kontakt/ zlobek mieści sie na zaspie
pzdr P

smerfikowa chatka -oliwa

a co słyszałyście o tej smerfikowej chatce ?

hop :)

O smerfikowej chatce rozmawiałam z kumpelą, która posyłała tam bąbla swojego. Generalnie z opieki (zadbanie, higiena) była zadowolona. Niezadowolona była z tego, że rodzice przyprowadzali chore dzieci (nawet z anginą!) i że wydaje się to być raczej takim punktem opieki, w którym za wiele atrakcji te dzieci nie mają tam. Tak są tam i czekają na rodziców...
A sama będę tam szła na zwiady, bo chyba będę potrzebować żłobka dla Mai :(

P.S. Panie opiekunki podobno miłe i ciepłe

polecam Smykowo we Wrzeszczu na prostopadłej ulicy od Słowackiego. Przyjmują tam od niecałych 2 lat :)

Hania chodzi tam od 1.09. i jesteśmy zadowolone, panie są super:)
zresztą to widać po dziecku jeżeli sama chętnie wyciąga rączki chce iść to znak że krzywda tam jej się nie dzieje.
Jak na razie nie widzę żadnych minusów, dziecko zadbane, czyste, nakarmione i uśmiechnięte;)
Nie widziałam tam chorych dzieci więc się nie wypowiadam, ale w państwowych żłobkach dzieje się to samo
Polecam!! cenowo przystępnie

chodzi o smerfikową chatkę;P

Polecam sprytne misie http://www.sprytnemisie.pl

a to gdzies obok maluszka?

a nie sorki tamto to chyba misiowy zakatek.za duzo tych misiow wszedzie.no bo tak:sprytne misie,misiakowo,misiowy zakatek.czlowiekowi moze pomieszac sie w glowie.tak jak mi.hi,hi.

Ja polecam "Sprytne Misie" przede wszystkim cuowna opieka, codziennie pelna informacja co dziecko robiło, jadło jak spało... kameralne , z omową atmosferą z wszystkimi zaletami przedszkola, złobka...już maluszki biorą udzial w wielu zajeciach , co miesiąć dostaję pakiet prac wykonanych przez synka. w razie pytań służę pomocą

Inne tematy z forum

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

Willa Krzywoustego (6 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...