przedszkola niedzielne???

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
witam!mam pyt.czy ktos sie orientuje czy gdzies najlepiej w rumii lub gdyni sa takie niedzielne zabawy dla dzieci,nawet zeby rodzice mogli napoczatku przychodzic razem z dziecmi,a potem na pare godz.zostawiac,by moc zalatwic swoje sprawy,lub w koncu wyjsc do kina...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przedszkola niedzielne???

W niedzielę chyba nie ma ale za to są w soboty w Gdyni tylko, że w każdą sobotę w innym przedszkolu. Zajęcia są za darmo dziecko można zostawić od 9 do 13, jest zupka, a dziecmi opiekuje sie grupa nastolatków i pani przedszkolanka. Polecam fajna sprawa jak na sobotnie przedpołudnie.

Niedzielne przedszkola ???????
to juz sie wam przewraca w glowach?
Dzieci powinne choć w jeden dzien w tygodniu spedzać z rodzina a nie w przedszkolu i ta wasza chęc zrobienia kariery i wiekszych pieniedzy kiedyś sie na was zemsci i bedziecie mieli klopoty ze swoimi dziecmi i trzeba bedzie wołać super nianie hahahahha.
Zrobiliscie sobie dzidziusia to teraz trzeba go wychowywać nie oddawać obcym.

Oj tediku nie zawsze masz rację, ja na przykład nie pracuję i całe dnie spędzam z córeczka, moim zdaniem tak jak napisałam wyżej o przedszkolu w soboty to fajna sprawa, córcia może pobawić się z dziećmi, a ja choć jeden dzień przez kilka godzin mam tylko dla siebie. Więc zanim zaczniesz oceniać pomyśl, że nie każdy ma taką samą sytuacje.

nie kazdy charuje codziennie!!!!pomysl o tych ktorzy caly tydz.siedza od rana do wieczora z dzieckiem,a chociaz w ta niedziele chca jak ludzie gdzies wyjsc z mezem!!!!!!!!!!!!!

powyzsza odp.tyczyla sie do "tedika"

te niedziele ,wspólne niedziele chodzicie zapewnie do kościoła i ten kościół nazywa sie REAL ?

Tediczku, rozwaliłeś mnie tym suwaczkiem. Jednak czasem pokazujesz poczucie humoru niezłej próby (trzymaj tak zawsze, co?)

Wysłałam maila

Inne tematy z forum

dr Kiełkowski- opinie? (17 odpowiedzi)

Witajcie, dużo tu różnych opini o lekarzach, ale ciągle przewijają się te same nazwiska. Macie...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....