Re: przedszkole 25 na Necla w Gdyni
~mamadobrarada ;)
(11 lat temu)
Witam, być może trochę późno, ale może informacje przydadzą się innym rodzicom.
Moja córka chodzi do tego przedszkola juz 2 lata i jestem zadowolona, a należę do rodziców, którzy interesują się tym co dziecko robi przez 8 godzin poza domem. Zajęcia są fajne, panie też (wiadomo, jedne bardziej zaangażowane, inne mniej, zależy na kogo się trafi, ale średnia jest ok) Wadą jest brak komunikacji ze strony przedszkola. Przez pierwszy rok wydawało mi się, że nic się tam nie dzieje, bo z małego dziecka ciężko coś wydusić, ale później zrozumiałam, że imprez, wydarzeń jest sporo tylko brak o tym informacji. Obecna rada rodziców się stara i jest z tym dużo lepiej. Reasumując: plusy to fajna lokalizacja, 2 ogrody, osobne dla dzieci młodszych i starszych, łazienki przy każdej sali, angielski bezpłatny (tzn. w ramach środków z rady rodziców) 2 razy w tygodniu dla wszystkich dzieci (i uwielbiana przez dzieci pani-native speaker) Minusy: słaba komunikacja z rodzicami (chociaż jest z tym coraz lepiej) Ja generalnie polecam. Ciepło, miło, tolerancyjnie, bez snobizmu i dla wszystkich.
Rozpisałam się, ale być może komuś pomogę, mi się nie udało niczego dowiedzieć i musiałam przekonać się na własnej (tzn. dziecka ;) skórze
3
0