przedszkole Karczemki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Planujemy przeprowadzkę na Karczemki. Mamy 4 letniego synka i chciałabym aby chodził do przedszkola, lub jakiegoś ogniska przedszkolnego. Proszę o Informacje odnośnie tamtejszych placówek.
Pozdrawiam
Mama Karolka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przedszkole Karczemki

13 postow nizej jest dyskusja na ten temat
http://forum.trojmiasto.pl/pytanie-o-przedszkole-na-Karczemkach-t247938,5,41.html

Przedszkole Olusia na Borówkowej. Mój synek chodzi, bardzo mu się podoba, tworzą tam bardzo zgraną paczkę :) A Pani Ania jest świetna!

Od września przyszłego roku będzie też przedszkole w nowej szkole podstawowej.

przedszkole państwowe?

O ile się nic nie zmieni, to tak - państwowe.

A jak można się zapisać? Czy czegoś więcej dowiedzieć o tym nowym przedszkolu w nowej szkole?

Moje dziecko chodzi do przedszkola na Złotą Karczmę http://www.cudownakraina.pl chodzi tam od momentu kiedy skończyła 2,5 roku. W tej chwili jest ostatni rok w przedszkolu i idzie dalej do pierwszej klasy szkoły podstawowej.

W szkole podstawowej mają być klasy 0 - 6, o przedszkolu nikt nigdy nic nie pisał. ale może jest jakaś nowa informacja.
Potwierdzam jak najlepsze zdanie o iskierce. Najwiekszy minus to catering. Byłam się dowiadywać w przedszkolu prywatnym na Fundamentowej i Borówkowej - zdecydowanie Iskierka wygrała porównanie.

Znajomych córka chodziła do Iskierki zamiast do szkolnej zerówki. Niestety z perspektywy czasu był to kiepski pomysł. Dziecko w pierwszej klasie miało bardzo duże zaległości w stosunku do rówieśników, więc ja osobiście Iskierki nie polecam.

Oj, to dziwna sprawa z tą zerówką.
Dopiero od bieżącego roku szkolnego jest zerówka w Iskierce.
Więc chyba córka znajomych chodziła do innego przedszkola.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

słyszałam że na Gostyńskiej ma powstać przedszkole , ale szczegółów nie znam

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat punktu przedszkolnego,językowo-muzycznego START na Kokoszkach???

Moja córka chodziła tam na adaptację przez kilka dni.
Jedyny plus tej placówki to przemiła Pani dyrektor.
Niestety, przedszkole mieści się w baraku, w środku mnóstwo progów, odrapane ściany, zabawki stare, zdezelowane. Plac zabaw pamiętający ubiegłą epokę.
Więcej nie napiszę, bo nie mam informacji.
Pozdrawiam.

Witam,
wczoraj byłam w "Starcie" i muszę powiedzieć że wrażenie jak najbardziej pozytywne. Nie zauważyłam odrapanych ścian ani starych zabawek. Przedszkole mieści się częściowo w "baraku" ale także w domu jednorodzinnym a przede wszystkim jest czysto.

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...