przedszkole Podniebny Raj Kosakowo

czy są tu może jacyś rodzice, których dzieci chodzą do przedszkola Podniebny raj w Kosakowie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: przedszkole Podniebny Raj Kosakowo

hop do góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam,
mój synek chodzi tam od września ub i jestem bardzo zadowolona. Pytaj co cie interesuje, chętnie odpowiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Witam, możesz napisać jaki jest koszt tego przedszkola??? Moja córka nie dostała się do państwowego więc musze szukać jakiejś alternatywy mam do wyboru albo w Kosakowie lub na Pogórzu nie wiem jakie wybrać. Będe wdzięczna za informację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przedszkole otworzyło się też w Elefunie - polecamy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja nie polecam. Cena bardzo wygórowana jak na oferowane standardy i to, co proponują inne przedszkoda (nie podaję nazw żeby nie zostać posądzoną o reklamę ;) ).
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słyszałam, że mają się zamykać, ale nie wiem, czy to prawda.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przedszkole działa i ma się dobrze. Proszę sprawdzic moją szczegółową odpowiedź na poprzednim forum , gdzie również rozgłasza pani negatywne opinie, które nie wiem skąd się wzięły. My w każdym razie mamy się dobrze nawet bardzo niebawem będziemy rozwijac placówkę na teren trójmiasta, co znaczy że zamknięcie nam nie grozi. A osoby , które tak boli moja działalność zapraszam do zapoznania się z ofertą przedszkola , atmosferą i wnikliwszym robieniem rozpoznania. Oprócz mojego przedszkola jest jeszcze przedszkole w Suchym Dworze , Mostach. Są to bardzo dobre placówki na równie wysokim poziomie. Dlatego zanim pośle się dziecko do przedszkola należy sprawdzic wszystkie przedszkola w okolicy i wtedy podjąc właściwą dla siebie i dziecka decyzje. Ponieważ forum tak jak papier przyjmuje wszystko i jeżeli osoby, które to czytają będą rozsądnie podchodziły do wyboru przedszkola to żadne fora , żadne wpisy nie skłonią ich do nie odwiedzenia każdej z placówek. Pozdrawiam konkurencję i życzę miłego wieczoru lub dalszych rozmyślań cóż powypisywać znowu...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

Moja córka Ola, uczęszczała do przedszkola przez 2 lata, podczas mojego kontraktu w Trójmieście. To wspaniałe przedszkole dla dzieci. Panie są ciepłe i serdeczne, doskonale znają każde dziecko i poświęcają mu mnóstwo czasu. Zawsze mają też czas dla rodziców i chętnie opowiadają o każdym dniu dziecka spędzonym w przedszkolu. Dzieci uwielbiają Panie, a moja córka po prostu ciągle w domu opowiadała o Pani Agacie, którą zresztą po dziś dzień wspomina. Dzieci mają ciekawe i urozmaicone zajęcia, o których można tylko pomarzyć w Państwowych placówkach. Przedszkole jest ładne i kolorowe a dzieci chętnie do niego uczęszczają. Nad placówką czuwa super Dyrektorka Pani Ela, która jest bardzo zaangażowana osobiście w życie przedszkola. Zna doskonale wszystkie dzieci, wie o ich sukcesach czy problemach, aktywnie wspiera dzieci i rodziców.
Gorąco polecam, ponieważ takie przedszkole to prawdziwy skarb
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tak to przedszkole to skarb. Moje dziecko chodziło 0,5 roku i niestety ze względów finansowych poszło do państwowego. Niby wszystko tam ma ale ja do dziś nie mogę przeżyć ze tam nie została. POLECAM
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja również mogę polecić z czystym sumieniem przedszkole Podniebny Raj, moje córki przez dwa lata tam uczęszczały i do dziś wspominają jak to Pani Ola czy Pani Agatka przytulały bo się przewróciły czy miały spięcia ze sobą lub innymi :) Panie zawsze miały czas na rozmowę, dziewczynki dużo się tam nauczyły. Z sentymentem wspominamy ten okres w naszym życiu. A za rok mam nadzieję najmłodsza trafi pod opiekę Pań z Podniebnego. Pozdrawiamy wszystkie Panie z przedszkola. Agata J. z Lenką i Amelką
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...