Re: przedszkole przygoda Wejherowo
Zgadzam sie z pania, byłam tam na wolontariacie, pomagałam przedszkolakom w opiece nad dziećmi, ale szczerze mówiąc pomoc chyba im nie była potrzebna, bo swietnie sobie radzą nawet przy dużej grupie. Nauczycielki są bardzo miłe, cierpliwe, ani razu nie krzyknęły na żadne dziecko. Widać, ze dzieci je lubią. Często wychodzą na dwór, maja dodatkowe zajęcia, przedszkole moze z zewnątrz nie najpiękniejsze, ale w środku bardzo ładnie, czysto... Nie uważam, zeby brakowało im jakiegoś nowego sprzętu; oglądają bajki na z płyt, a młodszym dzieciom, zeby szybciej zasnęły, są puszczane kołysanki z magnetofonu. Nauczycielki swietnie zajmują sie swoimi podopiecznymi, nie rozumiem, skąd te komentarze, ze dziecku działo sie w tym przedszkolu cos złego. Oczywiście, na pewno zdarzają sie wypadki, ale opiekunki sobie ze wszystkim radzą, znają dzieci i dostosowują sie do każdego z osobna. Dzieci nie są do niczego zmuszane, najwyżej zachęcane. Jak widziałam, wszystkie dzieci są tam szczęśliwe. Ja ze swojej strony gorąco polecam to przedszkole :)
3
5