przedszkole w okolicy ul. Arkońskiej

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam,
czy poza przedszkolem na ul. Arkońskiej jest w pobliżu jakieś inne godne polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przedszkole w okolicy ul. Arkońskiej

jest jeszcze na śląskiej, bliżej okrąglaka, no ale to przymorze, a ciebie interesuje raczej oliwa. Po drugiej stronie grunwaldzkiej, bardziej za castoramą jest duuuze prywatne przedszkole mają baaaaardzo duży ogród, ale nie wiem jaką ma nazwę oraz jak sie nazywa ulica. W oliwie jest fajne przedszkole przy katedrze oraz na Karpackiej (bardzo zaciszne miejsce, blisko lasu z dala od gwaru ulicy) A czemu nie chcesz na Arkońskiej?

chcę tam, ale nie odpisali na maila, a teraz nie bardzo mogę się tam wybrać, na zapas poszukuję dodatkowych opcji, bo chcę spróbować wcisnąć dziecko już od marca na 4 godz dziennie bez posiłków, a że mam 2 dzieci, to chciałabym przedszkole w zasięgu pieszego dojścia najlepiej.

Kiepsko odpisują na maila, zadzwoń, zawsze ci udzielą informacji. Ja jestem baaardzo zadowolona z tego przedszkola i szczerze polecam

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...