przeglad auta

gdzie w gdyni moge zrobic tanio przeglad samochodowy, podczas ktorego nie rozwala mi auta tylko po to, by je pozniej naprawic? ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przeglad auta

na serwisie grupowych klub znizek masz teraz za 10 zl w gdyni. stary co to za roznica gdzie?! wazne zeby Ci podbili a przy okazji wszystkie pierdoly masz sprawdzone i to za bezcen.
ja tam nie robilem ale watpie by gdzoekolwiek ktos specjalnie na przegladzie fure rozwalal bo chyba wiesz w jakim stanie mniej wiecej ja tam zawozisz.

a od kiedy to na przeglądach rozwalają samochody? ja robię na granicy gdynia/rumia kia motors czy jakoś tak. na pewno nie 10 zl. coś koło 150-200.

nie no chodzi mi o to by nie znalezli jakichs pierdol za ktore mnie "przy okazji" skasuja. jestem tu 3 miesiace i sie w ogole nie orientuje na razie.

dzieki soul-rzeczywiscie za dyche. mi wystarczy to by sprawdzili co trzeba i nie kasowali duzo ;p
pozdro

Kontrolę techniczną zrobisz w każdej SKP. Wszędzie obowiązuje cena urzędowa. Polecam stacje w Sopocie: Foxana i Autotest. W tej pierwszej jest warsztat a w drugiej robią zbieżność i mają trochę lepszy sprzęt do badań amortyzatorów. Foxana jest bardzo dobra, jeśli masz forda. Ceny mają nieco wyższe niż w większości warsztatów, ale nie tak wysokie jak w ASO.

No tu masz do wyboru do koloru: http://www.motobadania.pl/znajdz-skp/stacje,1,11,pomorskie,429,gdynia,0,,0.html#search=1,11,429,0,0,54.703994739126145,54.3325411265145,19.0118408203125,18.050537109375.html
Ja robie przegląd w PKSie i jakos nie narzekam, a co do pozostałych to może ktos inny będzie mógł sie wypowiedzieć

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...