przepuklina kręgosłupa

Witam, pytam się Was bo jestem zielony w sprawach zdrowia, a dostałem misję umówienia kobiety prywatnie do neurochirurga, oczywiście w celu takim aby skierował jej na operację usunięcia przepukliny. Może ktoś doradzić kompetentnego, konkretnego lekarza który właściwie pokieruje sprawą bez wcześniejszych 30 wizyt za platnych jedyne po 250zł ?;) Jak wygląda taki proces, co jak gdzie, bardzo proszę o info dziewczyny;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie polecam dr Liczbika. Przyjmuje na ul. Kilińskiego. Ja byłam tylko na 1 wizycie przed operacją (oczywiście miałam ze sobą wynik rezonansu, bo bez tego nic nie zrobi). Zanim do niego trafiłam zrobiłam wywiad wśród znajomych i trzy osoby polecały właśnie jego. Zresztą można poczytać opinie w necie. Super specjalista, a do tego fajny człowiek. Wszystko tłumaczy, fajne podejście do pacjenta. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...