przerwany kurs... need help ;)

Moze ktos z was zna odpowiedz:

Zaczalem kurs prawa jazdy jakies 2 lata temu. Skonczylem teoretyczny i wyjezdzilem PRAWIE wszystkie godziny (zostaly mi 2 godziny do wyjezdzenia) Wlasciwie tylko egzamin wewnetrzny do ukonczenia kursu mi pozostal. Pozniej jednak nie mialem czasu, mialem wyjazd i kursu nie ukonczylem. Teraz sie zastanawiam czy mam mozliwosc dokonczenia tego kursu i zdawania na prawko czy po takim czasie juz ulegl jakiemus "przedawnieniu" czy cos w tym stylu. Nie chce narazie isc sie pytac w samym OSK bo troche niemily Pan tam pracuje i zanim bede z nim o tym dyskutowal to wolalbym miec jakies argumenty w garsci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przerwany kurs... need help ;)

ehhh nikt nie zna odpowiedzi? :( no coz, to jednak chyba bede musial isc do OSK i wysluchac darcia ryja instruktora :P

Re: przerwany kurs... need help ;)

spoko nadal mozesz zdawac nic nie ulegnie przedawnieniu. moja znajoma taz miala przerwe ponad 2lata

Inne tematy z forum

Zakup opon używanych (3 odpowiedzi)

Witam tak dla informacji dla innych dopiero na miejscu dowiaduje się że opony są klejone żadnej...

Mechanik dorywczo (12 odpowiedzi)

Witam, zna ktoś może jakiegoś mechanika ewentualnie jakiś starszy Pan na emeryturze, który zna...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (20 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...