prześcieradło frotte z gumką

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny!

musze zakupić sobie kilka prześcieradeł konieczne z gumką, ostatnie które kupiłam w Jysku wyglądają jak ściera, w dodatku wciąż brudna mimo prania... - p o r a ż k a!!

Także może macie jakiś sklep, w którym kupowałyście dobrej jakości, grube prześcieradła z gumką, a może jakis sprzedawca na allegro bo nie chce znowu kupic jakiegoś szitu... :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prześcieradło frotte z gumką

ja ostatnio kupiłam przescieradlo w makro. na podwojne łozko kosztowalo cos ok 50 zl ale naprawde warto. jest mile w dotyku i idealnie pasuje na nasze lozko. takze jesli masz mozliwosc zakupow w makro to polecam :)

a faktycznie przescieradlo z Jyska po 3 dniach sciagnelam i oddalam na szmaty bo do niczego innego sie nie nadawalo, a juz napewno nie do spania :/

Mam mozliwosc :)
A pamietasz może jakiej firmy było żebym nie wzieła jakiegoś badziewia :)

Ja też ostatnio kupiłam takie prześcieradło w Makro, jakość super! niestety nie pamiętam nazwy firmy :(

no niestety nie pamiętam nazwy :(

my pościel i prześcieradła kupowaliśmy na Allegro od tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5147232

nauczeni wcześniejszym doświadczeniem - że prześcieradło z gumką zbiegło się po 2 praniach i zsuwało się z materaca(160x200) tym razem kupiliśmy 200x220 :)

frotka nie jest baaardzo gruba :) ale po kilku praniach wciąż jest taka sama :) (mamy bordowe prześcieradło i poszewki na jaśki + bawełniane żółte prześcieradło i poszewki na jaśki - tak żeby pasowały do naszych pościeli)

ja też się nadziałam na prześcieradła frotte;(
Ale bardzo polecam z jersey-u, też kupowałam w jysku a się sprawdziły:) Są też w miarę tanie ale nic się z nimi nie dzieje.

jezeli jesteś z pruszcza to na rynku jest jedna pani która sprzedaje bardzo dobre jakościowo prześcieradła - nam tesciowa kupila za 35 zł z frotty 160x200 i nic się z nim w praniu nie dzieje ;-)

Najlepiej zamówić przez internet :) Sama kupowałam właśnie na https://posciel.pro/69-przescieradla-jersey moim zdaniem jedne z lepszych produktów i to naprawde w dobrej cenie :)

Ja też polecam te z posciel.pro ale mi lepiej sprawdzają się frotte https://posciel.pro/70-przescieradla-frotte mają dla mnie przyjemniejszy materiał ale to kwestia gustu

Inne tematy z forum

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....