przestroga

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Chciałam Was przestrzec przed restauracją Smakosz w hoteliku Północnym na Siedlcach na ul. Zakopiańskiej.

Otóż spotkała nas tam bardzo niemiła sytuacja. Swoje wesele zaczęliśmy załatwiać dopiero niedawno, ale właśnie zaczęliśmy od załatwienia sali. Okazało się że tam mają wolny termin, w związku z czym załatwiliśmy wszystko pod tą salę i byliśmy umówieni z szefem restauracji na wpłacenie zaliczki na minioną sobotę.
Po przyjeździe pan stwierdził, że wesel na 40 osób nie robi, bo to się mu nie opłaca, a w ogóle przy takiej ilości gości to się zgubimy na sali. Zaczął coś jeszcze tłumaczyć o tym, że on i tak musi odprowadzić jakieś 800 zł podatku za wielkość wesela, wziąć 2 osoby do obsługi i to nie jest dla niego opłacalne. Po prostu PORAŻKA.

Tym sposobem zostaliśmy bez sali i całe sobotnie popołudnie jeździliśmy żeby coś znaleźć póki co znalazły się dwie sale ale na tyle małe, że nie może grać tam zespół tylko DJ - szukamy dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przestroga

przykro :/

No i pojawiło się światełko w tunelu: jutro jedziemy oglądać jeszcze jedną troszkę większą salę :)

Na kiedy potrzebujesz salę ?? Na 40 osób??

na 19 września 2009 i taką żeby zmieścił się zespół

Polecam wam Tawerne Dominikanska. Miejsce jest dla Dj ekstra, ale zespół tez znajdzie dla siebie miejsce. Jedzenie pierwsza klasa. Byłam tam na 40 osobowej imprezie - jest akurat, maksymalnie mieszcza 75 osob.Polecam.

usiłuję się tam dziś dodzwonić niestety na razie bezskutecznie, jeszcze będę próbować

w każdym razie dziękuję za radę

A może Hotel Villa Aqua w Spocie ?? Ja tam w przyszłym roku robię wesele

staramy się jednak znaleźć coś w Gdańsku, jutro jesteśmy jeszcze umówieni w 3 miejscach myślę, mam nadzieję, że któreś z nich to będzie to właściwe

ja tez szukalam sali na male wesele i wiekszosc hoteli tudziez restauracji mi odmawialo poniewaz im sie nie oplaca a jedna propozycja nawet byla 430 zl od osoby plus strojenie stolu 650 zl myslalam ze zawalu dostane szkoda mi bylo akurat tego miejsca bo naprawde bylo piekne ale coz nie jestem milionerka aby placic ponad stan....

No nam się dziś udało, mamy już restaurację Gwiazdę Morza w Domu przy Plaży Lido, dziś właśnie wpłaciliśmy zaliczkę.
Ale w trakcie naszych poszukiwań natrafiliśmy na parę ciekawych lokali i na wrzesień mają jeszcze wolne w Parkowej w Jelitkowie, w Saloniku Oliwskim, w Zielonej Papudze, w Big Johnym i to byłoby na tyle

dlaczego nie zaszliście do ronda na ul zakopiańskiej jest obok tego feralnego hoteku i cena jest przyzwoita 140zł osoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a watek Panie Marku jest z 2009...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Perspektywa (20 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej...

Scarpa (10 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...