przesyłki UPS...:(

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktoś z Was korzystał z tej firmy? czy tylko mi sie przytrafia że giną moje przesyłki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przesyłki UPS...:(

z UPS nigdy nie miałam żadnego problemu,
za to OPEK tragedia

My korzystamy z tnt i częśto przesyłki mają opóźnienia..

agatka moja mam wspolpracowala z ta firma ale zakonczyli... teraz pracuja z GLS... ja wysylalam za ich posrednictwem paczki i raz niestety dotarla dopiero po 6 tyg.. :/ ale bylo to z winy obojga stron, bo ja nie precyzyje napisalam adres dalej juz bez zarzutow :)

to może kiedyś dotrze...

agata zadzwon i zapytaj ich gdzie jest Twoja przesyla. oni ja monitoruja,ja jak dzwonilam to mi powiedzieli "jest w anglii" a potem " juz jest w polnocnej" - niedlugo bedzie na miejscu.. sprobuj moze ci cos powiedza :) powodzenia ;*

dzwoniłam niestety nie wiedza gdzie jest powiedzieli ze zagineła na trasie kraków gdańsk,i że mam złożyć zażalenie, ale dla mnie to zadne pocieszenie:(dodali ze moze odkleila sie naklejka z adresem ale to tez zadne wytłumaczenie

wow no niezle :/ wiem ze to zadne pocieszenie, wyobrazam to sobie... ale skarge oczywiscie zloz...niech chociaz zwroca koszty :/

Masakra jakaś;-) Ja korzystam cały czas z tnt i faktycznie czasem mieliśmy problemy, ale zawsze do rozwiązania, tam możesz zamwaic kuriera przez stronę i sprawdzać na jakim etapie jest Twoja przesyłka.

tu niby też mozna spr na jakim etapie jest przesyłka ale przez kilka dni pisało ze kraków i zaczelismy wydzwaniac...mam nadzieje ze finał tej przygody bedzie dla mnie łaskawy.
poprzednia przesylaka znalazla sie u sąsiada w innym bloku ktorego nie znam i nigdy nie widzialam na oczy, poszukiwania trwały prawie tydz...

W zeszłym roku UPS zgubił moją pracę licencjacką. Na szczęście się znalazła, a okazało się, że nie została dostarczona bo pan który wypełniał formularz nie wpisał nr domu, tylko ulicę. Nie wpisał też żadnych nr kontaktowych.

ja jak wysylam paczke to poza naklejką pisze adres olejnym flamastrem na kartonie :)
mi sie zdraazyło tylko ze DHL nie dostaryczł na czas a płaciłam 40 zł ponad za to :)

klient co prawda zamawiał na ostatnia chwile ryzykancko-ale gdyby DHL nie nawalił- przesyłka bylaby z zapasem1 dnia

przypadkiem nic nie wysyłajcie InPostem- to firma widmo

moj brat wysylała koluny UPS i chlopak ktory pracowal tam to je akurat kupiwal i co bylo smieszne kolumny stan idealny niby idebrane prze zigo a dostaje komenta ze kolumna bez glosnika cos tam zobudowa itp heheh - jaja jak berety ale jestem pewna w 200% ze lepek poprostu sam sobie wyjal to co mu bylo potrzebne i myslal ze na frajerow trafil heheh

Niestety giną i to często, stąd przerzuciłem się na usługi go global 24 http://goglobal24.pl/zagraniczne-przesylki-kurierskie/