Re: przychodnia dla dzieci Obuże, oksywie
Jakby co to przychodni Obłuże-Oksywie na Sucharskiego nie polecam! Tragedia! Rejestrować się trzeba o 7:00 rano, żeby się dostać trzeba być co najmniej o 6:30 bo kolejki masakryczne. Na dodatek dzieci chore przyjmuje się z chorymi dorosłymi, ten sam lekarz, te same godziny, ta sama poczekalnia. Niby można zarejestrować się telefonicznie, ale nie odbierają telefonu, a jak już odbiorą to sie okazuje że miejsc nie ma i można sobie przyjść zapytać lekarza czy przyjmie. Raz czekaliśmy chyba ze 2 godziny, bo pani doktor stwierdziła, że z nami porozmawia jak bedzie miała lukę, a luki nie było przez 2 godziny, bo stale byli pacjenci. Innym razem przyszłam z dzieckiem, bo dostało uczulenia na antybiotyk to pani doktor powiedziała z pretensjami że nas nie przyjmie bo za 10 minut musi zejść do dzieci zdrowych i jak ja to sobie wyobrażam. A na dobrą sprawę te 10 minut powinna jeszcze dzieci chore przyjmować. Poza tym nigdy wcześniej nie zauważyłam żeby tak jej sie spieszyło do tych dzieci zdrowych, bo zawsze przychodziła spóźniona.
Po tej akcji z miejsca wziełam dokumenty i przeniosłam się do przychodni na Abrahama. Teraz jestem bardzo zadowolona :)
Z przychodni na Sucharskiego nie polece zadnego pediatry, bo fajnego pediatry tam po prostu nie ma :-/
3
0