Re: przykro nam:(
~La Paris, La Parisenne etc.
(16 lat temu)
Poziom tego forum jest tragiczny, ale osoby, które nie znają nic więcej niż to co tu same reprezentują, przecież nawet tego nie zauważą...
Drogie dziewuszki, aż mi was
(p.s już nie z wielkiej litery, jak do tej pory,bo nie zasługujecie na żaden szacune, a chamstwo się tępi i nawet na najniższym szczeblu w mojej firmie ludzie są chyba o kilkadziesiąt IQ inteligentniejsi niż wy)
szkoda jest.Naprawdę, na ustach mam uśmiech, uśmiech politowania. Pieklicie się tu, rzucacie sloganowe hasłeka itp, a same ich nawet nie rozumiecie i jeszcze macie pretensje,że ktoś wam wytyka, że co innego robicie niż mówicie.
Forum jest od opinii- więc jak mam swojej nie wyrażać? No tak ale dla bab, które wyzywają gdy im brakuje argumentów od wywłok czy coś piszą o bzykaniu, coś co nie brzmi swojsko nie jest opinią tylko agresją!!!
Trafiłam tu przypadkiem, ale napewno nie omieszkam zaprzestania czytania waszych żałosnych, prostackich tekścików. Bardzo mnie one śmieszą i wręcz poprawiają nastrój, bo widzę jak mi dobrze w życiu, że nie jestem taka jak wy, że nawet nie muszę się z takim prostackimi, małostkowymi babami zadawać. To dla was królestwo tandety, kiczu i prostactwa, nic więc dziwnego,że za kilka lat będzie zakładać wątki, że się rozwodzicie itp. Żaden facet nie potrzebuje tylko baby do bzykania, a chyba tylko na to was stać :) Mój mąż wyśmiał panienkę, która tu o bzykaniu pisze, mówiąc, że nawet nie chciałby aby mu taka buty polerowała.
Idźcie teraz wybierać kolejny badziew, który ośmieszy wasze wesela... producenci tylko na to czekają i zacierają ręce, że udaje im się sprzedawać taki chłam.
Aha, no i zapraszajcie gości, zapraszajcie, zapraszajcie...
Niech wszyscy widzą na ile was stać! Potem liczcie pieniążki od nich i klnijcie,że nie opłaciło wam się wygłupiać.
A ja i moje znajome będziemy się uśmiechać z satysfakcją, że takie zamieszanie tu zrobiłam. Macie teraz o czym myśleć całą noc i syzkować swoje błyskotliwe riposty.
0
0