psy i arogancja

chciałabym poruszyc temat właścicieli psów . od nie dawna na osiedlu 5 wzgórz zamieszkali w blokach lokatorzy przekierowani z tak zwanych komunałek z urzędu miasta .KOSZMAR ! tam to chyba wszyscy maja poteżne wilczury . właściciele wypuszczają psy bez kagańców , wolno bez syczy ! psy załatwiaja się gdzie popadnie - chodniki place zabaw dzieci trawniki ! a gdy się zwróci uwagę - toż dopiero usłyszy się stek..........parkują samochodu gdzie się da - chodniki też dobre nie mówiąc juz o miejscach dla niepełnosprawnych !żadnych zasad kultury - jak dzicz ! ZRÓBMY COS !!!!!!!!!!!!!!!!! RÓBMY ZDJĘCIA - ZGŁASZAJMY GDZIE TYLKO MOŻNA - ALBO SIE DOSTOSUJĄ albo niech wracają skąd przyszli - brudasów nie potrzebujemy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: psy i arogancja

To są tacy sami ludzie jak inni !!! a to , że te mieszkania są mieszkaniami komunalnymi nie świadczy , że Ci ludzie są gorsi!!! Dlaczego tych ludzi napiętnujęcie??? bo nie brali kredytu na 30 lat by móc zamieszkać???? nie tylko lokatorzy "komunałek" posiadają pieski , które załatwiają się gdzie popadnie .Proszę mi pokazać choć jednego mieszkańca pozostałych bloków co sprząta po swoim piesku...więc uważam , że niesprawiedliwe jest pisać , że wyłącznie mieszkańcy "komunałek" nie dbają o porządek itp.To samo tyczy się parkowania.Ten co płacił grube pieniądze za mieszkanko tymbardziej uważa , że może parkować gdzie i jak mu się żywnie podoba bo przecież zapłacił grubą kasę za mieszkanie więc mu wszystko wolno.Dla ścisłości nie jestem mieszkańcem "komunałki" , posiadam własne mieszkanie , ale uważam , że to krzywdzące przypinać komuś łatkę tylko dlatego , że ma mieszkanie komunalne...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

A nawiasem jeszcze przed zasiedleniem bloku już tym ludziom przypięto łatke , że są tacy i owacy tylko dlatego , że to był blok komunalny!!! Tak samo dzieje się na innych osiedlach...jak to świadczy o pozostałych mieszkańcach??? dla mnie to jest "rasizm" !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

jaki rasizm ? co ma wspólnego trzymanie psów na smyczy , wyprowadzanie z kagańcem ? . sam często jestem świadkiem i widze jak psy biegaja samopas i to wilczury !A niech się coś stanie ! niech pogryzie albo rzuci się na kogos to dopiero podniesie się krzyk oburzonych !osobiscie nie mam nic do mieszkańców ale popieram jak wyżej , właściciele psów powinni dbać o to aby psy były wyprowadzane bezpiecznie dla nich samych i innych !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Większość piesków lata samopas załatwiając sie gdzie popadnie .I nie są to wyłącznie pieski mieszkańców mieszkań komunalnych.Więc dlaczego ma się o pieski i inne rzeczy pretensje wyłącznie do tych ludzi???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2406 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...