psychiatra na NFZ

prosze poleccie mi jakiegoś dobrego lekarza psychiatre na NFZ z Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piotr Wrześniewski. Na Grudzińskiego, to jest Oksywie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: psychiatra na NFZ

Dr Rudnik Gdynia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Dolomisiewicz ale jest z Gdańska

bardzo polecam dr Anna Wojtas w Gdyni na NFZ ul.traugutta. Cudowny lekarz i człowiek.

Dr Wojtas juz nie przyjmuje na NFZ

A ja dr Wojtas odradzam. Bylam zachecona dobrymi opiniami i bardzo sie na niej zawiodlam. Stracilam ponad 100zl za 30min (!!!) mozolnej, nic nie wnoszacej rozmowy (zwykly wywiad), zeby na koniec uslyszec, ze i tak nie ma czasu na nowych pacjentow na dluzsze leczenie i mam szukac pomocy gdzie indziej. Na wizyte czekalam 3msc, zeby takie cos uslyszec. Nie mogla powiedziec tego przez telefon, kiedy dzwonilam sie umowic? Wiedziala jaki jest problem i ze wymaga kilku spotkan. Ze swojej strony odradzam. Potraktowala mnie jak latwy szybki zarobek. Do dzis zaluje, ze na jej zdanie na dzien dobry "mam dla pani pol godziny" nie odpowiedzialam, ze ja mam dla pani polowe kwoty.

Inne tematy z forum

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...