psycholog dziecięcy gdańsk

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam,może ktoś zna dobrego psycholga z podejściem do dziecka? syn ma 5 lat,chodzi do zerwoki a od przyszłego roku do 1 klasy. jest inteligentny,ma dużą wiedze ale straszne problemy z koncentracja i rozumieniem polecen. chcialabym pogadac z psychologiem jak go ukierunkowac i wspierac zeby nie mial potem problemow w szkole. sadze ze fachowa porada bedzie najlepsza.
dlatego jesli ktos ma namiary na psychologa dzieciecego w gdansku to bardzo prosze o info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: psycholog dziecięcy gdańsk

Witam, dobrzy psycholodzy są w Poradni Psychologicznej przy przedszkolu na Przeróbce - barodzo fajne babeczki... chodziłam tam z moim 4-letnim synkiem...ukończyłam też SZKOŁĘ DLA RODZICÓW właśnie przy przedszkolu nr 20 na Przeróbce - polecam !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

popros o skierowanie ze szkoły do poradni pedagogiczno-psychologicznej , która współpracuje ze szkołą .
Generalnie dziecko borykające się z takimi problemami pozostawiłabym jeszcze rok w zerówce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Asia - dawno ukonczylas szkole dla rodzicow? ja tuz przed swietami.

caroca - ja też przed świętami ! ooo może znamy się ( w szkole dla rodziców opowiadałam o problemach z moim 4-latkiem- jego wybuchami płaczu i agresji w stosunku do mnie), później umówiłam się na indywidualne spotkanie z psycholożkami i pomogło - jest o wiele lepiej....

zobaczcie na rodzicdziecko.pl - gdańska fundacja - organizują warsztaty dla rodziców i konsultacje i psychoterapię dla dzieci też

zajrzałam na tę stronkę - fajne warsztaty

Asiu, no to sie znamy nawet z czasow Liceum. Ja chodzilam z mezem i kolezanka Agata.
Asiu - ciesze sie, ze pomogly Wam te spotkania, u nas niestety nie bardzo, ale podaj mi moze na maila nazwiska tych babeczek, to umowie sie do nich na spotkanie.
Moj adres: caroca1@wp.pl

mail wysłany, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Asia - możesz mi napisać na priv coś więcej o tej szkole dla rodziców?

Proponuję wejść na forum dla rodziców z dziećmi z ADHD. Być może problem dziecka jest trochę inny, ale można tam znaleźć wiele cennych rad i kontakty z rodzicami, którzy borykają się z podobnymi problemami.http://www.forum.ptadhd.pl/ Kiedyś miałam podobne problemy z synkiem i często korzystałam z tego forum. Pozdrawiam.

Szukałam dobrego psychologa dziecięcego na znanylekarz.pl. I trafiłam na panie Ewę Gordziej-Niewczyk z Poznania. umówiłam się na wizytę, jesteśmy już po pierwszej. Pani Ewa ma świetne podejście, cieszę się, że to własnie na nią trafiłam.

Z Gdańska do Poznania to spory kawałek drogi.... A co u nas nie ma specjalistów? A jakże! Są! i to na pewno lepsi niż w Poznaniu :) A przynajmniej nie muszą wspierać się KUPIONYMI opiniami!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobrym psychologiem jest doktor Piotr Sowiński, co prawda przyjmuje w Rumii więc kawałek od Gdańska, ale mowim zdaniem warto się do niego udać, jeśli zależy Ci na na prawdę dobrym lekarzu

Zgadzam się z tą opinią. Pan Piotr leczył moją nastoletnią córkę z depresji i bardzo jej pomógł a ona bardzo go chwaliła, chociaż na początku miała ogromne opory żeby do psychologa w ogóle iść. Poolecam

tak, zapewne pan Sowiński jest wybitnym specjalista, dlatego sam ze soba rozmawia na forum, reklamując sie przy okazji, w niejednym zresztą wątku.

ADMINIE! czytasz i nie usuwasz! nie chce nawet sobie wyobrazic , ze ktos naprawde potrzebujacy pomocy psychologicznej trafi na taka osobe przez to forum...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie polecam Evolutio i Panią Izę (evolutio.com.pl) Profesjonalna psycholog z doskonałym podejściem do dzieci, dzięki czemu jej pomoc jest faktycznie na bardzo wysokim poziomie i tym samym również dbanie o rozwój dziecka staje się dzięki niej zdecydowanie łatwiejsze. Jeśli chodzi o mnie uważam, że to miejsce, które będzie godne polecenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!