psycholog

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej!!!czy ktoś ma jakiegoś dobrego psychologa, którego mógłby z czystym sumieniem polecić??będę wdzięczna;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: psycholog

Mogę polecić... siebie... Napisz do mnie maila! Dla forumek mam kilka spotkań gratis!

Mówisz poważnie? Jeszcze trochę więcej stresu w pracy i ze zdrowiem i będzie mi potrzebny psychiatra.

Hej!
A co zrobić kiedy do ślubu 100 dni a ma się wciąż dylematy i znaki zapytania?!.....

To zależy jakie dylematy i jakie znaki zapytania :)?

jeżęli potrzebujesz pomocy wal śmiało pomoge ci !

O jakie to miłe że "foremki " są takie pomocne i wrazliwe...słuchajcie długo by mówic...jezeli ma sie swiadomość ze to nie TEN....ale czas goni....( moze to głupie podejscie...i wiele z Was mnie zgani za takie myslenie).

To faktycznie jest problem, ale chyba będziesz musiała go rozwiązać sama. Może to tylko stres przedślubny i lęk przed podjęciem zobowiązania do końca życia?

hym wydaje mi się, że jeżeli to nie ten a podjeliście decyzję o ślubie to może jednak to jest stres przedślubny! nie za bardzo moge Tobie pomóc bo nie wiem naprawdę jak jest ale ja bym takiej decyzji o ślubie nie podejęła z kimś na kim mi nie zależy wiec.......

jeśli to sa takie chwilowe przemyslenia, to nic takiego sie dzieje.nigdy nie mozemu\y byc na 100% pewnie,ze to ten, nawet jak teraz, w obecnej chwili tak sie nam wydaje. Ale jesli cie to nurtuje i naprawde sie obawiasz, to moze byc to cos powaznego.Moze ktoś sie pojawił i to dlatego?! Sama nie wiem!Musisz sie nad tym głeboko zastanowic i przemyslec- tak aby nie zranic ani siebie,ani narzeczonego.
Głowa do góry!

a ja ci radze to przemyslec. 100 dni to jeszcze kupa czasu. Moja siostra odwołała ślub na 3 tygodnie przed slubem(!!!!) wazne zeby sie zdobyc na odwage bo po co komplikowac sobie zycie slubem (nie daj Boze jeszcze koscielnym) i co potem? chociaz teraz takie czasy ze wziac rozwod tzn byc na topie. Zycze owocnej kontemplacji.

A ile masz lat, ze tak Cie ten czas goni?:)

W dniu slubu bede miala 32 lata....

To tak jak ja, ale pościgu czasu nie czuję.

Ja jestem troszeczkę młodsza od was i powiem was im bliżej ślubu to coraz wiecej myśli czy to to itp. może dlatego że mam kolezanki ktore sie rozwiodly po 2-3 latach małżeństwa i ja bym nie chciała aby tak ze mna było. Wątpliwości wydają mi się rzeczą naturalną bo nawet siebie pewni do końca nie jesteśmy a co mówić o 2 osobie.
Pozdrawiam ;o)

Bardzo mi sie spodobało to co napisałaś Zabciu...siebie sie do konca nie zna.....

no prosze prosze, a ja myslalam, ze nie ma tu zadnejinnej przyszłej panny mlodej po 30 :-))

Pozdrawiam wszystkich a zwlaszcza przyszłe Panny Mlode po 30-tce

:-))

Panna Młoda po 30 pozdrawia SSylwię. :)))))

A są są panny młode po 30-tce...i pozdrawiają wszystkie swoje rówiesniczki :)