psycholog

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam:) mam do Was wielka prosbe,znalazlam sie w trudnej sytuacji i w zwiazku z tym chcialabym porozmawiac,poradzic sie ,jak sie okazalo nie moge zaufac najblizszym:( wiec prosze Was,moze znacie ,mieliscie kontakt z psychologiem -,,czlowiekiem,, wartym polecenia? prywatny raczej nie w chodzi w
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: psycholog

jesli nie chcesz placic, polecam zwrocic sie do najblizszego osrodka pomocy spolecznej, a tam skieruja Cie do psychologa, ktory jest bezplatny. |Moja mama pracuje w opiece i mowila, ze takiego psychologa maja, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziekuje Olu:)

Przypuszczam że w Centrum Interwencji Kryzysowej będzie dostępny psycholog. Mieści się ono przy ul Gustkowicza 13.

We wrzeszczu na Mickiewicza z tego co wiem do dość szybko można się dostać bezpłatnie do psychologa :-) no i Centrum Interwencji Kryzysowej

W Centrum Pomocy Kobiecie masz bezpłatną poradę prawna i psychologiczną.
http://www.cpk.org.pl/

Inne tematy z forum

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Grajdołki (115 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...