puste głowy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jakie wy jesteście wszystkie smieszne. Zachowujecie sie tak jakby ten jeden dzien miał powalić cały świat na kolana. Ja sama brałam ślub kilka miesięcy temu i nie pierniczyła się z jakimiś głupotami. Miałam krótki poczęstunek dla 25 osób i nie uważam się przez to za gorszą bądź wybrakowaną osobę . Najważniejsze jest też potem życie z mężem i nie ważne czy dał on wam pierścionek z brylantem, czy z cyrkoniami. Zacznijcie żyć poważnie , a nie jak jakieś nieokrzesane paniusie. Już za kilka m- cy cała rodzina zapomni o Waszym "pięknym i bogaty" weselichu, a Wy będziecie sie paprać w długach i kredytach za to wesele. Więc pomyślcie troszke Panienki.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: puste głowy

haniutka napisał(a):

> jakie wy jesteście wszystkie smieszne. Zachowujecie sie tak
> jakby ten jeden dzien miał powalić cały świat na kolana. Ja
> sama brałam ślub kilka miesięcy temu i nie pierniczyła się z
> jakimiś głupotami. Miałam krótki poczęstunek dla 25 osób i nie
> uważam się przez to za gorszą bądź wybrakowaną osobę .
> Najważniejsze jest też potem życie z mężem i nie ważne czy dał
> on wam pierścionek z brylantem, czy z cyrkoniami. Zacznijcie
> żyć poważnie , a nie jak jakieś nieokrzesane paniusie. Już za
> kilka m- cy cała rodzina zapomni o Waszym "pięknym i bogaty"
> weselichu, a Wy będziecie sie paprać w długach i kredytach za
> to wesele. Więc pomyślcie troszke Panienki.....

Ja brdzo przepraszam ze o to pytam, ale w takim razie - skoro tak uwazasz - to po co w ogole weszlas na to forum?? kto ci dal prawo mowic o tych wszystkich dziewczynach (rowniez o mnie) ze jestesmy nieokrzasane paniusie itd. ?????
skoro mialas krotki poczestunek to twoj problem. moze kto inny inaczej sobie wyobraza ten dzien. a moze po prpstu zazdrosisz, bo sama chcialas zeby ten dzien tak wygladal, co????

Po pierwsze uwazam ze haniutka sama ma pustą głowę a po drugie skoro dzien slubu nie jest az tak wazny to po co wogle brala slub?? Chyba forum pomyliłaś, bardzo zalosna jestes...

Ktoś się nudzi i wsadza kij w mrowisko?

To fakt jesteśmy jeszcze Panienkami przez najbliższe kilka miesięcy :)
lecz wypraszam sobie abyś nie znając nas (mnie) osądzała pojemność naszych głów!
No i przede wszystkim kto powiedział że "piękne i bogate" wesele musi być na kredyt? Po prostu trzeba pomyśleć o organizacji jak również o oszczędzaniu (!) na ten cel o wiele wiele wczesniej, aby ten dzień był niezapomnianym przeżyciem przede wszystkim dla PARY MŁODEJ!!!

haniutka napisał(a):

Już za kilka m- cy cała rodzina zapomni o Waszym "pięknym i bogaty"
> weselichu, a Wy będziecie sie paprać w długach i kredytach za
> to wesele. Więc pomyślcie troszke Panienki.....

Ja tam wam zazdroszczę dziewzcyny. Cudny jest ten czas oczekiwania, przygotowań i wyobrażania sobie, jak to będzie w ty wielkim dniu, no i potem.

A smutne jest to, że ten wielki dzień przeleci wam tak szybko, że nie zdążycie sie nim nacieszyć - nerwy wezmą górę.

Ale i tak ten czas oczekiwania jest cudny:-)

A ja popieram haniutkę. Ważniejsze jest co potem, a nie sam ślub i ta jego oprawa nieraz sztuczna aż do przesady.

przepraszam bardzo, ale chyba żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo do własnej oceny co dla niego jest bardziej lub mniej ważne,

nie rozumiem po co rozwodzić sie na tym kto ma jaki ślub, mniej czy bradziej wystawny, czy suknię wypożyczoną czy za 4000, czy wesele na 25 czy na 200 osób

chyba tylko osoby zakompleksione i o niskiej wartości mogą pisac coś takiego

zazdrość, straszna rzecz....

no a poza tym to forum jak sama nazwa wskazuje to : WESELNIK!!
takze jesli ktos nie chce sie czegos dowiedziec na ten temat, lub nie chce sie podzielic swoimi przemysleniami i uspokoic swe nerwy poprzez wypowiedzenie sie na forum, to po co tu wchodzi??
jak tak dalej pojdzie to moze pojdziemy dalej i bedziemy wchodzic na jakies stronki dla roznych ruchow czy organizacji i tam tez bedziemy wszystkich bluzkgac za to co lubia i o czym mowia...
po prostu jak ktos nie chce to sie nie miesza i tyle...
pozdrawiam wszystkich...
ps. choc faktycznie czasem jak sie czyta dylematy ze sukienka czy fotograf za 4000 zl to malo albo inne takie to sie w glowe mozna puknac, ale widocznie ktos ma taki dylemat i tym sie dzieli i to trzeba uszanowac....

ok..fakt najwazniejsze jest to co bedzie po slubie..ale nie przesadzajmy..t ojest jeden..jedyny taki dzien w naszym zyciu...a to jak go spedzimy to kazdego indywidualna sprawa....jesli chciałas miec impreze na 25 osob..ok..twoj wybor..ale nie komentuj tego co robia inni
my bedziemy mieli wesele na 60-70 osob....i bardzo nas to cieszy..spedzimy ten wyjatkowy dzien z osobami, ktore sa nam bliskie..i nie sadze ze tak szybko zapomina sie o takich rzeczach...
a skoro twoi goscie zapomnieli juz po kilku dniach to moze to byla jedna wielka kicha a nie wesele..????
zreszta to twoj dzien..twoje wesele...zrobilas jak chcialas.