pytanie do mieszkających na Chełmie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Kiedy kończy się okres grzewczy C.O.? wczoraj grzał mi tylko jeden kaloryfer i teraz nie wiem czy sąsiedzi piętro niżej zakręcili rury bo robią remont i słychać że coś grzebią czy po prostu już nie grzeją?
Wczoraj chciałam włączyć kaloryfer na noc w sypialniach bo coś chłodno było ale się nie nagrzały. Jeden tylko grzał w innym pokoju.
Napiszcie jak jest u Was bo nie wiem czy iść do sąsiadów, jeśli zakręcili rury to obowiązkiem ich było mnie o tym poinformować.
Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pytanie do mieszkających na Chełmie

czujniki chyba na zewnątrz są,więc przy takich temperaturach nie nagrzejesz mocno...

Nie wiem czy są jakieś czujniki, chodzi o to że jeden kaloryfer grzał ładnie a reszta lodowata nie było nawet słychać że woda do nich leci.

no a dzisiaj nie grzeje już żaden wszystkie są zimne jak lód

Ja grzejników nie włączam więc nawet nie wiem czy grzeją ale okres rozliczeniowy jest chyba do końca kwietnia.
Pewnie też zależy od temperatury bo pamiętam,że kiedyś jeszcze w maju grzali jak było zimno no ale teraz przy takiej temperaturze to nic dziwnego,że nie grzeją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez dawno nie odkrecam ale w lazience cieply byl jeszcze przed wczoraj.

Dla podzielników Brunata okres rozliczeniowy zakończył się ostatniego dnia stycznia(tak pokazuje wyświetlacz).Ciekawe jak Spółdzielnia to rozliczy,skoro bodajże do końca kwietnia czy maja jest okres rozliczeniowy?dodadzą to co nabiło od 1lutego do dajmy na to ostatniego kwietnia czy rozliczą z podzielnika,to co wskazuje na poprzedni okres rozliczeniowy...

Na wyświetlaczu jest data zakończenia okresu rozliczeniowego? ja nie umiem czytać tych liczników :/ wiem tylko gdzie są zużyte jednostki.

Inne tematy z forum

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?