pytanie do mmegi

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
mam pytanie co do kamerzysty, słyszałam, że jest nie zły, napisz jaki zrobił Wam film i czy jesteś zadowolona, no i czy koszt jego usługi nie jest z kosmosu? Jeśli można to proszę o parę słów:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pytanie do mmegi

kamerzysta jest rewelacyjny:)
co prawda naszego filmu jeszcze nie mamy bo od ślubu minęły dopiero dwa tygodnie a on montuje go od 1,5 do 2 miesięcy...ale widzieliśy różne filmy robione przez niego i wypadły super:)
do tego jest przesympatyczny i bardzo obowiązkowy-naprawde godny polecenia;)
numer telefonu prześlę Ci na meila wieczorkiem bo musze poszukac w dokumentach:)

Wielkie dzięki, chyba sie z nim skontaktujemy, dzięki za numer bo znalazłam jego stronę

isia - podaj mi stronę pana Irka bo ja zaraz zwariuję od tego poszukiwania :) a masz może też namiary na jakiegoś fajnego fotografa?!

proszę bardzo: www.sartv.com.pl

Isia a ile kosztuje taki film u Pana Irka??

tego nie wiem ale mmegi na pewno wie, ja będę sie dopiero kontaktować z P. Irkiem

czy ja rowniez moge zadac mmegi pytanie odnosnie makijazu.mianowicie o ktorej robilas sobie makijaz w dniu slubu?

ślub miałam na godzinę 17.45 natomiast makijaż robiłam sobie o godzinie 11, ponieważ o godzinie 12 jechalismy już na zdjęcia w plenerze;)