pytanie o MARKIZĘ w Żukowie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
mam pytanie odnośnie Markizy w Żukowie, czy można tam pojechać sobie pewnego dnia i kupić po kawałku tortu do spróbowania czy raczej tak nie robią? wolałabym spróbować wcześniej tortu a też nie chciałabym specjalnie zamawiać całego tylko po to, żeby sobie spróbować ;)
Dzięki dziewczyny za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pytanie o MARKIZĘ w Żukowie

Często kupuję słodkości w markizie no i niestety nie spotkałam się z tym aby sprzedawali po kawałeczku... a szkoda. Torty sprzedawane są w całości... :(

ale ciasta maja dobre pozdro tomi

moja kuzynka miała stamtąd ciasta i tort. ja też zamawiam

a ja w zeszly weekend pojechalam do markizy zapytac sie o tort i ciasta, panie mile torty ladnie wygladaja ale:
jak dla mnie to maly wybor wzorow ( nie robia innych)
a co najwazniejsze to :poprosilam o polecenie ciast jakie sa najbardziej popularne na wesela, po czym poprosilam o sprzedanie "po kawalku" wtedy panie spojrzaly na siebie dziwnie i powiedzialy "na slub oczywiscie jeszcze lepsze sa..." po powrocie do domu zjadlam ciasta z rodzinka i wszyscy stanowczo powiedzieli NIE...mialam tam zamowic "probny" tort na swieta ale chyba zrezygnuje...

Ja mialam ciasta i tort z Markizy na weselu i byly przepyszne.
Z tego co wiem to mozna zamowic inny wzor torta niz maja na zdjeciach.

Ps. polecam torcik bezowy :)

Jakis czas temu tez byłam w markizach i mowiły ze ozdoby zrobia jakie sie chce. Jest mozliwosc z marcepanu tylko pani powiedziała odrazu ze napewno beda sporo wiecej wazyc. A co do ciast nigdy bym nie zamowiła z cukierni bo odrazu czuje smak ze to nie domowe. Z cukierni maja specyficzny smak. Dlatego tam zamawiam tort a ciasta robi inna pani.

polecam artykuł www.markizy-warszawa.pl/tanie-markizy.htm