pytanie o gondole x-lander

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam,
chciałabym zapytać, czy wszystkie gondole do wózków x-lander mają takie samo mocowanie do stelaża? wymyśliłam sobie zestaw: używana gondola z allegro (chyba starszy model, bo nie taka jaskrawa jak te obecnie dostępne) i nowy stelaż z siedziskiem (XA). Będę wdzieczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pytanie o gondole x-lander

tak takie same ale dla pewnosci wejdz na stronke x landera tam powinno być napisane

tez mi sie tak wydaje....dla pewności poszłabym do sklepu i popytała albo rzeczywiście mozna zapytać na ich stronie:)

Na pewno do modeli spacerówki z tego roku pasuje gondola z 2007 roku. Pare dni temu kupowaliśmy wózek i nie było gondoli z 2008 roku tylko z 2007 i pani w Akpolu zapewniała nas, że nie ma problemów z mocowaniem, ponieważ mają takie same mocowania.
Cena w sklepie za gondole z 2007 i 2008 jest taka sama, więc zdecydowaliśmy się poczekac parę dni i sprowadzili nam z 2008 roku.

Dzięki serdeczne za odzew :) To w akpolu też są x-landery? Ostatnio podobno jest jakaś promocja i mozna kupić wózek xa w cenie ok. 1000 zł (jeden kolor do wyboru) i myślę, czy nie pojechać do któregos sklepu pooglądać... Cenowo wyszłoby podobnie.

Inne tematy z forum

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...