pytanie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Gdzie kupię rowerki dla maluszków takie z rączką z tyłu i budką,nie wiem czy już są dostępne po zimie,czy ewentualnie ktoś był może w tym nowym sklepie Mapu na hutniczej i widział czy są i po ile,albo w tej hurtowni zabawek na chyloni?nie wiem gdzie uderzyć:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pytanie

Wiem że w BOBORAJu na Szarej jest wyprzedaż rowerków, ale jakie rowerki tam są to nie wiem. Nie przepadam za tą hurtownią, bo mają mały asortyment i niemiłą obsługę...

widziałam w Mama i ja, na Grnwaldzkiej w Gdańsku.

Sluchajcie a jak dojechać do tego Bobo Raju? bo ja gdynianka i w gdańsku byłam tylko w Mama i Ja,może się orientujecie jadąc z gdyni jak dojadę kolejką?czy jeszcze jakiś autobus?

ja kupowałam w bobo raju właśnie taki rowerek dla chrześniaczki- maja aukcje na allegro jak znajde to podam ci link

http://allegro.pl/item575496701_rowerki_z_kolyska_i_baldachimem_bomba_cenowa.html

Dzieki śliczne:)))

Mia, jedziesz kolejką do Gdańska Głównego, potem tramwajem 10 albo 12 na przystanek Skrajna (jeden przystanek przed pętlą Siedlce, jedzie się kilka minut) - tam przechodzisz z przystanku w stronę kiosku Ruchu i idziesz przez taki mały skwerek ze sklepami, przechodzisz na drugą stronę wąskiej uliczki Szarej i idziesz w lewo - sklep jest jakieś 50 metrów dalej.

dzieki bardzo!

Inne tematy z forum

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...