pytanie usg

Temat dostępny też na forum: Zaspa
mam pytanie,
jestem w ciazy i lekarka kazala mi zrobic pierwsze usg,
nie dala zadnego skierowania tylko powiedziala w jakiej prywatnej
przychodni najlepiej to zrobic,
mam pytanie czy za usg musze sama placic i ile, czy tez powinien lekaz skierowac mnie na bezplatne badania??

dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pytanie usg

Czy chodzisz do lekarza prywatnie czy na NFZ?
Bo jeśli prywatnie, to musisz płacić za wszystkie badania ekstra.

wlasnie naleze do nfz...

sama prowadzę ciążę u prywatnego lekarza, ale z tego co się orientuję można wszystkie usg wykonywać na kasę chorych. tak przynajmniej jest w przychodni studenckiej

usg wykonasz w każdej prywatnej klinice, koszt ok 100zł...usg przysługuje ci tez z NFZ,jeśli twoja lekarka nie posiada sprzetu do wykonania tego badania, to radze zmień lekarza, bo w ciąży będziesz musiałą kilka razy robić usg i narażać sie na dodatkowe koszta, pozatym lepiej, by jeden lekarz wykonywał Ci wszystkie badania i miał pod kontrolą dzidziusia, a Usg to podstawa.
Pozdrawiam

moja ciaze prowadzil lekarz z przychodni na Zaspie na NFZ i nie musialam nigdzie chodzic na usg bo on sam robil na miejscu.

a na jakiej ulicy ta przychodnia na zaspie??

polecam dr.Grążowskiego z przychodni na burzyńskiego usg na miejscu na koszt nfz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...