quinny buzz

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny mam pytanie trochę mi głupio tylko sie nie śmiejcie:)
odkupiłam z allegro quinny buzza i wyjełam z pudła,ale męcze sie i nie moge go rozłożyć:)nie chcę na siłę bo nie chce zepsuć, ale nie moge stelaża rozłożyć,posiadaczki quinny pomóżcie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: quinny buzz

Ja co prawda mam speedi ale sądze że oprócz przednich kółek nic się w tym stelażu nie rózni:) z lewej strony na stelażu jest zabezpieczenie żeby sam się nie rozłożył mniej więcej na środku taki czarny plastikowy dzyndzelek z czerwoną kropką trzeba to odchylić (albo nacisnąć? pobróbuj zaćmienie mnie wzięło a stelaż mam w samochodzie więc nie mam teraz możliwości sprawdzenia ) ciągniesz za rączke i wózek się rozkłada. Powodzenia :)

buzz inaczej sie rozkłada niz speedy
jesli dobrze pamietam to na raczce trzeba nacicnac jakis przycisk i on sie rozlozy sam na zasadzie takiej jak dziala krzeslo biurowe

Dziekuje dziewczyny za rady, było zabezpieczenie z boku ktorego nie widzilam jak je zdjelam to sie sam otworzył:)))
Mam jeszcze jedno do was pytanie, mam spacerowke buzza i dostalam w prezencie od znajomej gondole x-lander bo one ponoc pasują na stelaze quinny buzz ale nie mam adapterow i nie wiem jakie maja byc, bylam w hurtowni dzieciecej ale tam sami nie maja i nic mi nie doradzili.może wy wiecie?

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....