rachunki za gaz

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Hejka

Mam pytanie do tych, którzy mieszkają w bloku i używają gaz tylko do gotowania, pieczenia itp (bez ogrzewania ) ;

jakie macie m3 zużycia gazu i ile wynosi rachunek ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rachunki za gaz

nie chce mi sie sprawdzać m3,ale rachunki mam 42 złote na dwa miesiące Gazu używam do codziennego gotowania obiadu dla 4 osób i do gotowania wody na kawkę.Piekarnik mam na prąd i też często jest uzywany.
Myslę,ze to nie dużo,jednak zwrazam uwaqgę na to na jakim palniku stawiam jaki garnek,bo to podobno ma znaczenie aby zbyt mały garnek nie stał na zbyt wysokim palniku i odwrotnie wtedy zużycie jest nie ekonomiczne bo ogrzewane są ścianki garnka,a nie spód
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mam po 34,75zł miesięcznie ,nie ma licznika gazu jest to opłata stała od liczona od liczby osób zamieszkałych .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

U nas nie ma instalacji gazowej ale gotujemy na zwykłej butli (11kg) ze względu na oszczędności.
Wymieniamy butlę co 3 m-ce (maj-sierpień = 4 m-ce).
Koszt butli ~55pln.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

2 osoby mieszkanie w bloku 43.00zł za 2 miesiace ,piekarnik na prąd więc tylko płyta spala gaz.
Ale zwrócę uwagę na te garnki żeby mały garnek na małym palnikub stawiać ,najwięcej uzywam podwójnego palnika .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki za odpowiedzi ! Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Czy lubicie się malować i dlaczego? (44 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...