rajstopy w sprayu

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy ktoś z Was używał? Jakie są Wasze opinie. Wybieram się w sierpniu na wesele, mam jasną sukienkę. Zastanawiam się więc, czy faktycznie jest tak, że nic nie brudzą ubrań, nie ma żadnych zacieków. I czy ładnie się prezentują przez cała noc? Slub w koćiele jest juz o 14, więc musiałyby wytrzymać jakieś 14 godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rajstopy w sprayu

http://forum.trojmiasto.pl/nnt-Rajstopy-w-plynie-prosze-o-opinie-t393462,1,16.html

Ja zrobiłam sobie tymi rajstopami w spreju całe ciało. Nawet twarz. I pachy miałam opalone, bo po solarium zawsze były białe. Trzymało się całą noc.

a nie ubrudziło ubrania? nie, no twarzy to bym się chyba nie odważyła :)))

Matyldzia napisz proszę jakiej firmy stosowałaś preparat :)

O rany, ale fajny post, nie wiedzialam że cos takiego istnieje!! Haha, pozdrawiam!

zeszłego lata ze dwa razy użyłam tych "rajstop" trzeba starannie nakładać, żeby nie było smug (zwłaszcza kolana i kostki trzeba odpowniedno naoliwkować przed użyciem tego spay'u). jak złapie Ciebie deszcz, albo się spocisz, to będziesz miała piekne zacieki - takie moje doświadczenie - ale spróbuj kupić jakiś tani z allegro i dama wypróbuj na własnej skórze.

Ja kupowalam te na allegro,ma on drobinki polyskujace

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18676

Mysle,ze warto zainwestowac w cos lepszego jakosciowo,niz kupic za 10zl i miec problem.

Inne tematy z forum

Opakowania kosmetyczne (15 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (92 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (53 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...