ratunek na stres
Na moją historię zabraknie znaków, więc zmuszona jestem streścić,kurs zdawałam w innej szkółce gdzie dobrze przeszkolono mnie z teorii a praktyka to bardziej puszczona w samopas. Jestem tu by dać nadzieję wszystkim którzy są po entym razie i już nie mają siły i w głębi nie rozumieją czemu im nie wychodzi. Kochani jest nadzieja,moim wydawcą był pan Darek polecony przez znajomą instruktor. Kompetentny, przyjazny i co najważniejsze zwłaszcza dla kobiet wysłuchał mojej historii, i skutecznie wyprostował mankamenty techniczne .Dodał otuchy w chwilach zwątpienia i zależało mu na pomocy a nie na szybkim zarobieniu pieniędzy. Z pewnością jest w tym ośrodku wielu równie sympatycznych instruktorów. Gdybym wyjeździła te 30 parę h obowiązkowych na pewno zdałabym wcześniej,skąd ta pewność, stąd że po jazdach w tym ośrodku zdałam od razu. Oprócz zwrócenia uwagi na błędy pan instruktor dał mi cenne rady psychologiczne , które pomogły przezwyciężyć mojego największego wroga stres. Z ręką na sercu polecam wam drodzy internauci oraz wszystkim znajomym pozdrawiam!