razem czy osobno?!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
mam mały dylemat - czy kamerzysta i fotograf to powinna być jedna i ta sama osoba - czy lepiej jak będą to dwie osoby?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: razem czy osobno?!

moim zdaniem oddzielne jak to będzie jedna osoba to albo będziesz coś miała na filmie albo na zdjęciach no a czasami fajnie mieć coś i tutaj i tutaj... :)) zresztą będziesz miała z różnych ujęć tą samą sytuację :)

jak jedna robi dwie rzeczy wychodzi taniej ale generalnie powinna byc jedna firma która ma dwie lub trzy osoby. jedna robi zdjęcia a druga kameruje. u mojej znajomej było dwóch kamerzystów i jeden fotograf za 500 zł;) ale oni mieszkaja w zduńskiej woli.
ja mysle, że wezmę jedną firmę ze wszytskim !

z pewnością osobno!!!!!!!bo na pewno nie będziesz miała ani dobrego filmu ani dobrych zdjęć...chyba ze kamerzysta ma osobę inną, która robi zdjęcia w tym wypadku to jest dobre ale nie że kamerzysta i robi zdjęcia i kręci film...

włansie! muszą byc dwie osoby;)

Uważam że fotograf i kamerzysta z jednej firmy to ryzyko.
Jeśli ktoś trafi na kiepską firmę to ani zdjęć ani filmu nie będzie miał dobrego.

Poza tym zastanawia mnie czy dobry fotograf będzie pracował u kamerzysty (i odwrotnie) czy będzie działał na własną rekę.

dwie, nie wyobrażam sobie jakby to miała robic jedna osoba, niby jak

Ja tez uwazam ze dwie osoby :)

widzialam gdziesz kiedys takiego "czlowieka - orkiestre", mial na ramieniu zamontowany taki stelaz z jednym ramieniem na kamere, i z drugim na aparat. powiem wam, ze wygladal baaardzo komicznie, zerkajac raz w wizjer kamery, a raz w aparat. nie oceniam efektow jego pracy, bo nie widzialam, ale nie sadze, zeby powalaly na kolana :o)

witam wszystkich! Moim zdaniem powinnaś mieć dwie oddzielne osoby (jeśli chodzi o kościół i wesele) i kamerzyste i fotografa, poniewaz kamerzysta uchwyci inne chwile niz fotograf a jeśli będzie to jedna osoba to bedzie musiała wybierać co warto w danej chwili uchwycić.

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?