Bylem w dniu otwarcia przez nowych wlascicieli, w ubiegla sobote, dzisiaj znowu odwiedzilem 5 Smakow.
Odwiedzalem ta restauracje jeszcze za starej wlascicielki, i po reaktywacji jestem mile zaskoczony tym co zastalem, zaczynajac od karty menu poprzez obsluge, wybor potraw, konczac na smaku i cenie jestem na prawde w pelni zaspokojony.
Czyli tak jak powinno to wygladac w prawdziwej, szanujacej sie restauracji.
Kolacje zaczalem od zabojczego kremu z pomidorow ktory jest niesamowity i jestem pewny ze nikt nigdy nie powie o nim zlego zdania.
Danie glowne- makaron z kurczakiem, pomidorami, pieczarkami polany oliwa truflowa, to cos pieknego, kazdy kęs stymuluje kubki smakowe, i zaspokoi nawet najbardziej wybrednych.
Deserem bylo ciasto brownie z malinami. Trafilem akurat na ciasto prosto z pieca. Moze to zabrzmi glupio, moze naduzywam pochwal ale musze przyznac ze to rowniez mnie zaskoczylo. Nie bylo do czego sie przyczepic, nawet woda jest tam z najwyzszej polki. W sobote jak i dzisiaj wzialem dokladnie taki sam zestaw, dlatego dopiero po ponownym sprawdzeniu ich jakosci wystawiam taka a nie inna opinie. Polecam 5 Smakow kazdemu wymagajacemu smakoszowi. Na pewno tam wroce! Pozdrawiam