Emilia - opinia (1) Zamówienie miało być zrealizowane w czasie do godziny, dostaliśmy jedzenie po... Emilia Masakra! (1) W lokalu łącznie 4 osoby a czekanie na zwykłą jajecznice 40 min! Do tego... Zxc Nie bardzo (1) Polecam zastanowić się właścicielowi restauracji nad rozmowa z panią która... Misia
Cudowne Miejsce (1) Restauracja 5 smakow to miejsce, w ktorym mozna bardzo dobrze, a... Alicja Zawsze smacznie (1) Jestem częstym gościem Restauracji 5 Smakow - zawsze jest smacznie , a... Kasia Polecam na rodzinne spotkanie (1) Sympatyczne miejsce z miłą atmosferą. Jedzenie bardzo smaczne i elegancko... Klientka Świetny lokal!!! (1) Urządzałam 90-te urodziny mojej Mamy na ok. 20 osób z czwórką dzieci w różnym... Maria Chrzciny (1) Doskonałe miejsce na imprezę okolicznościową. Pysznie, przytulnie, obsługa z... Dawid Chyba mam zbyt wysokie wymagania (1) Knajpka niewielka, ale ładnie wyglądająca. Przyjemnie jest tam posiedzieć z... Damian Nie (1) Burger niestety, ale nie wart tych pieniędzy... Bułka z Biedronki + suchy... Ja klient (1) Omijać z daleka obiad na umówioną godzinę podany 40 min póżniej zupa zimna... klient Coś się popsuło... (1) Zamówiliśmy zupę dnia: botwinkę i ciabatte z wołowiną. Zupa może tania 7zł za... Olga i Mateusz Miła obsługa, jedzenie średnie/złe (1) Obsługa uprzejma, uśmiechnięta. Zupy bardzo smakowały, ale już placek po... Dorian Impreza okolicznościowa i nie tylko... (1) W restauracji 5 SMAKÓW jesteśmy częstymi gośćmi. Organizowaliśmy też urodziny... Magda Super (1) Bardzo fajne i spokojne miejsce urządzone ze smakiem. Jest to restauracja... Daria ryby prosto z drzewa (1) dla wegetarian są tylko dwie pozycje w menu, z czego jedna jest, uwaga..... nuxy rozczarowana!!! (2) Wczoraj miałam "zaszczyt" po raz kolejny skosztować dań z tej restauracji i... Edyta Bardzo smacznie (1) Nie wiem skąd te krytyczne opinie... Uważam, że potrawy w 5 smakach są bardzo... Agnieszka marnie (1) nie polecam...przywitał nas kelner w klapkach, na potrawy nie musieliśmy... gosia Super miejsce (1) Jestem mieszkańcem Borkowa i miałem okazję być świadkiem wszystkich "stadiów... A.D.